Vargyai Viktória – 2020 Style&Draw

Vargyai Viktória

A lakberendezői szakma iránti érdeklődés és az ilyen irányú ténykedésem elég régóta jelen van az életemben. Az utam mégis másfelé vitt; közgazdászként közel 20 évet dolgoztam a bankszektorban, de közben a hobbim, a lakberendezés is folyamatosan teret követelt magának. Olyannyira, hogy második kisfiammal a hasamban beültem végre az iskolapadba és 2014-ben sikerült megszereznem az OKJ-s képesítést.
2015-ben egy, a Cadline Kft. által meghirdetett „Mediterrán Otthon” c. pályázaton elnyertem a szakmai zsűri díját. Számomra ez egy olyan elismerés volt, mely lendületet adott ahhoz, hogy haladjak tovább ezen az úton. Évről-évre egyre több megbízást kaptam, így végül nemrég meghoztam a döntést, s most már kizárólag ezzel foglalkozom.
Az alkotás örömmel tölt el és boldog vagyok attól is, hogy ezzel másoknak is adhatok valamit. Munkáim során próbálok harmonikus tereket alkotni, melyekben a praktikum és az esztétikum optimális összhangja van jelen. Ennek az összhangnak a megkomponálása pedig csakis a megrendelő és a lakberendező kreatív együttműködésén alapulhat.

Blog www.vicdesign2014.blogspot.hu