Barabás Adrienn

Dr.Barabás Adrienn Pályázatot nyert
  1. februárjában szereztem meg bizonyítványomat a Stílusház Kreatív Művészeti Iskola két és féléves képzése keretében. 

 

A képzés során többek között terveztem vintage stílusban, marrakesh stílusban, megálmodtam egy futurisztikus \”Pro Futuro\” Wellness Vendégházat és egy galériás családi házat modern távol-keleti stílusban.

 

A képesítés megszerzéséig jogtanácsosként dolgoztam több mint tizenhárom évig, azonban életemben mindig jelen volt valamilyen formában a tervezés és térszervezés.

 

A lakberendezői jogosítvány megszerzését követően szakmai-gyakorlati tudásom elmélyítése, kibővítése érdekében – addigi pályafutásom teljes hátrahagyásával – egy konyhatervező stúdióban helyezkedtem el. Jelenleg egyéni vállalkozóként lakberendezőként és konyhatervező munkatársként is dolgozom.

 

Szakmai képzésem alatt és azóta is minden lehetőséget megragadok arra, hogy tervezési-lakberendezési pályázatokon vegyek részt, azok ugyanis olyan tervezési lehetőségeket és szakmai kihívásokat kínálnak, amelyekkel tovább bővíthetem szakmai tudásom és ismereteimet. 

 

Szakmai pályázataim

 

2018 – \”Style and Draw\” Enteriőr Pályázat – pályakezdő kategória – 2. helyezés és szakági különdíjak  

2018 – \”NEFF\” Konyhatervezési pályázat 

2018 – \”LOSZ\” ÉV Pályakezdő Lakberendezője pályázat – különdíjak

2020 – “LOSZ ÉV Pályakezdő lakberendezője 2019” 

2020 – “Az ÉV fürdőszobája 2020” pályázat – különdíj a Cadline Kft. Részéről

 

Szenvedélyem a térszervezés, valamint a terek praktikus, élhető kialakítása.

Projektjeim során a kíváncsiság vezérel. Mindig megpróbálok – a megbízói igények szem előtt tartása mellett – olyan egyedi térszervezést megvalósítani, tereket, berendezési tárgyakat tervezni, amelyek eltérnek a szokványostól. Tervezéseim kapcsán inkább nem az aktuális trendek útján járok, hanem az adott stílusirányzat főbb jegyeit szem előtt tartva  valami egyedi, de kifejező enteriőrt alkotni.