Így lesz nyaraló otthonodból!

Egy páros wellnesshétvége mindig jó ötlet. Ezekben a stresszes időkben pedig különösen ránk fér egy kis kikapcsolódás, lazítás romantikus környezetben. Rózsák az ágyon, borozás a kádban, hosszú, meghitt, gyertyafényes beszélgetések…

De mi lenne, ha nem csak ünnepnapokon ünnepelnénk meg kapcsolatunkat? Mi lenne, ha minden egyes napot közös romantikus wellnesseléssel zárnánk – mondjuk egy gyertyafényes borozással a kádban?

Könnyen megoldhatjuk. 

Csupán egy olyan kádra van szükségünk, amelyet kimondottan erre a célra fejlesztettek ki. Egy olyan kádra, amely egy személy számára is hihetetlenül kényelmes – de páros romantikus borozásokra is tökéletes.

Ilyen kád a Sabina. 

Oké, mondhatnánk: szuperül hangzik a kétszemélyes kád – de hogyan mutat? Nem giccses? És milyen a minősége? 

A Sabinát látva megnyugodhatunk. A gyönyörű egyenes Sabina akrilkád letisztult vonalvezetésének köszönhetően minden fürdőszobába remekül illik, a klasszikus stílus pedig sosem megy ki a divatból. 

A csúcsminőség pedig garantált – nem véletlen a tízéves jótállás.

A fantasztikus M-Acryl termékeket megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

De miért érdemes akrilkádat választanunk?

A Sabina egy csúcskategóriás akrilkád – méltán az egyik legnépszerűbb M-Acryl modell. Elég csak ránéznünk a képekre, hogy rögtön szerelembe essünk a csodás formavilággal, de a gyönyörű design nem minden: a professzionális tervezésnek és a mérnökien pontos kialakításnak köszönhetően a kád strapabíró, időtálló – és hihetetlenül kényelmes, magas embereknek és pároknak egyaránt.

Az akril pedig tökéletes kádalapanyag. Egy hihetetlenül könnyű anyagról beszélünk, amely mégis masszív, és remekül bírja a terhelést. Gond nélkül, egyszerűen elhelyezhetjük a fürdőben, és hosszú évekig használhatjuk mindenféle deformáció nélkül. 

Az akril játszva alakítható, így üres vászon a kreatív kádtervezőknek – bármilyen vonzó formát kialakíthatnak, a kivitelezés során pedig garantáltan kényelmes és erős modell születik – nem véletlen a tíz évre szóló garancia.

A fürdőszobában kifejezetten fontos a higiénia: az akrilkádakat a gyártó M-Acryl antibakteriális felülettel látja el, amely gátolja a gombák és baktériumok megtapadását és terjedését.

Biztos átéltük már az érzést, amikor fürdés során meleg bőrünk hozzáér a jéghideg kádhoz. Nem túl kellemes, ugye? Ezt az érzetet elfelejthetjük: az akrilkádak szobahőmérsékletűek, így a hűvös kádérzet már a múlté.

Sabina – vagy Sabina Pro?

A két modell közt árban nincs számottevő különbség, így a választás legfőképpen ízlésünkön múlik. Ha a klasszikus irányvonalat képviseljük, és szeretjük a minimalizmust, akkor a megszokott lefolyóval felszerelt Sabinával biztosan nem lőhetünk mellé:

Ha pedig egy kis modern csavarra vágyunk, akkor az egyedi – három színben választható – túlfolyóval ellátott Sabina Pro a legjobb választás:

A Sabina és a Sabina Pro is kétféle peremmel elérhető: normál 4 centiméteres, illetve kecses 1,8 centiméteres változat is rendelkezésünkre áll – fontos azonban megjegyezni, a normál peremühöz természetes, csomómentes és vízálló Marupa előlapot is kérhetünk, és öt fantasztikus, természetes szín közül (wenge, barna, dió, antik fehér, natúr) választhatunk.

Mindkét kád mellé ajándékba kapjuk a peremrögzítőt és a kádlábat – de számos izgalmas kiegészítőt beszerezhetünk még vadonatúj akrilkádunkhoz az M-Acryl kínálatából.

Nem tudunk dönteni? Mindkét kádat – egyedül vagy párosan – kipróbálhatjuk az M-Acryl bemutatótermében, mindenféle kötelezettség nélkül.

A fantasztikus M-Acryl termékeket megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...