Így lesz igazán tiszta és vírusmentes otthonod!

2020-ban nyilvánvalóvá vált, hogy még a szokásosnál is sokkal fontosabb személyes higiéniánk és otthonunk tisztasága – sokan most döbbentünk rá, hogy eddig nem tudott helyesen kezet mosni, illetve legtöbbünknél az otthoni takarítás sem volt elégséges a különféle fertőzések elleni védelemmel szemben.

Ez természetesen nemcsak vírusidőszakban fontos, hanem mindig, hiszen számos különféle megbetegedést okozhat a nem megfelelő higiénia.

Mindennapjaink során rengeteg különféle felülettel (például kilincsekkel, kapcsolókkal, lifthívó gombokkal, számítógéppel, mobiltelefonnal, irodai eszközökkel, bevásárló kosarakkal) értintkezünk, és akkor még nem is beszéltünk a tömegközlekedésről vagy az utazásról. Számtalan kórokozóval kerülünk kapcsolatba nap mint nap, így nagyon fontos, hogy megfelelően védekezzünk ellenük.

Hogyan védekezzünk?

Felejtsük el a megszokott bolti fertőtlenítőszereket – ezek többsége csak rövid ideig hatásos. Hosszantartó megoldásra van szükségünk, amely folyamatos védelmet nyújt a vírusok, baktériumok és gombák ellen.

A Bacoban pontosan ezt nyújtja.

De mi is az a Bacoban

A Bacoban egy nanotechnológiás fertőtlenítő- és tisztítószer, mely a  kezelt felületeken nanoréteget képez, amelyben elraktározódnak a biocid (vagyis olyan kémiai anyagok vagy mikroorganizmusok, amelyek elpusztítják vagy elriasztják a kártékony élőlényeket) hatóanyagok, majd a felületen szétterjedve folyamatos, akár 10 napig tartó fertőtlenítő hatást biztosítanak.

Az antimikrobiális hatás (vagyis a vírusok, baktérium gombák elpusztítása) mellett a kezelt felület taszítja a vizet (Lótusz-effektus), így a kórokozók, a víz, a por és egyéb szennyeződések nem tudnak rajta erősen megtapadni – ezért a tisztán tartáshoz a továbbiakban csak tiszta vízre van szükség.

A német gyártású Bacobant Európa vezető laboratóriumai vizsgálták, (pl.: SGS Fresenius Intézet, Bioservice Scientific Laboratories stb.) és igazolták hatékonyságát, amelyet hazai akkreditált laboratóriumok és hivatalos szervek is megerősítettek.

Miért érdemes Bacobant használnunk?

Számos előnye van!

  • Bacobanból nem keletkezik, vagy nem oldódik vissza semmilyen maradványszer, így egészségügyi, élelmiszeripari, tisztatér-technológiai vagy bármilyen más, fertőtlenítést igénylő területen is alkalmazhatjuk.
  • A szer használatával fényes vagy inox felületeken nem látszanak az ujjlenyomatok.
  • A Bacoban felbontja a kellemetlen szagokat okozó molekulákat.
  • Használata után az üvegfelületek nem párásodnak.
  • Meggátolja a vízkőlerakódást.
  • Teljesen bőrbarát.

Válassza ön is a Bacobant a tiszta, vírusmentes otthonért – kattintson IDE a részletekért és a rendeléshez!

2020. július 02.

Így lesz igazán tiszta és vírusmentes otthonod!

2020-ban nyilvánvalóvá vált, hogy még a szokásosnál is sokkal fontosabb személyes higiéniánk és otthonunk tisztasága – sokan most döbbentünk rá, hogy eddig nem tudott helyesen kezet...

2020. április 14.

Ezzel garantáltan vírusmentes lesz otthonod!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a higiénia és a tisztaság a mostani helyzetben kiemelt fontosságot érdemel. Most létfontosságú, hogy tisztán tartsuk magunkat és otthonunkat,...

2020. január 31.

Fenntartható otthon – Kezdd tiszta lappal az évet

Szerencsére egyre többen kezdik felismerni, hogy az elképesztően környezetpusztító életmód brutális következményekkel jár, és a klímaválság ellen csak a fenntarthatóságra való...