Így lesz időtálló és gyönyörű fürdőszobád!

A fürdőszobatrendek jönnek és mennek. Nézzünk csak meg egy tíz- vagy húszéve berendezett fürdőszobát egy korabeli lakberendezési magazinban: az akkori fantasztikusnak számító újítások többségét ma már megmosolyogjuk – vagy egyenesen viszolygunk tőlük.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

De ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen időtálló fürdőszobát terveznünk – sőt, egészen könnyű, ha odafigyelünk egy-két dologra.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Ehhez elengedhetetlen, hogy a fürdőszoba legfontosabb berendezéseit ne a jelenlegi trendek jegyében válasszuk ki, hanem – amellett, hogy strapabíró, minőségi modelleket szerzünk be – voksoljunk a örökké klasszikus designra. Ilyen elemnek számít például a kád vagy a zuhanykabin: ha jól választjuk meg őket, sok-sok év múlva is büszkén gyönyörködhetünk bennük.

De hogyan találjuk meg a tökéletes, időtálló designt?

Egyszerű: keressünk olyan darabokat, amelyek évek, évtizedek óta elérhetőek a piacon a minőségi gyártók és forgalmazók kínálatában.

Ilyen zuhanykabin például a Radaway Torrenta: a zuhanykabin-termékcsalád 2021-ben 13 éves lett.

Persze ez nem jelenti azt, hogy elavult, őskori kabin: a népszerűség titka többek közt abban rejlik, hogy a Torrenta képes volt fejlődni az évek során – miközben végig megőrizte a fantasztikus, méltán elismert designt.

Mert az igazi klasszikus design kortalan. Évtizedekre lehet tervezni vele, főleg, hogy a Radaway rendkívül strapabíró, kifogástalan minőségű kabinokat gyárt, hosszútávú garanciával. Persze a klasszikus korántsem jelent unalmast: a Torrenta ugyan visszafogott, mégis izgalmas formavilággal bír, ami remekül mutat minden fürdőben.

De miben fejlődött a Torrenta 2021-ben? 

10 centiméteres magasítást kapott minden modell. Magasabb és kecsesebb zuhanyzóvá varázsolták a Torrenta modelleket –  így nemcsak elegánsabbak lettek, de a modern belsőépítészeti igényeknek is jobban megfelelnek. 

A krómszínű fémfogantyú, ami minden modellen megtalálható, nemcsak látványosabb, de időtállóbb, strapabíróbb lett, mert fémből készül.

A kecsesebb fali rögzítők és tömítőprofilok minden zuhanyzót légiesebbé tesznek. Mivel a zuhanyzó jelentős része gyönyörű biztonsági üvegből áll – csak az elengedhetetlen, leheletnyi rögzítés, aprócska zsanér és minimális tömítés található a szerkezetben –, könnyen elérhető a “lebegős hatás”. 

Persze a légiesség nem jelent gyengeséget: a tökéletes mérnöki munkának köszönhetően az ajtók remek tartással bírnak, nagy biztonságérzetet adnak – hosszú évekig használhatjuk őket.

Melyik Torrenta modellt válasszuk? 

A teljes szériára jellemző a jó ár-érték arány és a letisztult, klasszikus forma, így egyikkel sem lőhetünk mellé. Igazából csak fürdőszobánk kialakításán és ízlésünkön múlik. Ha tetszik a letisztult, kifinomult design, a Torrenta modelleket egyedi méretekben is elkészítik nekünk – persze, ha nem rendelkezünk épített fallal kialakított zuhanyzótérrel, akkor zuhanyajtót nem tudunk venni rá, kabint viszont igen. 

Szögletes zuhanykabin. A KDD duplaajtós („kitárva” nyitható), a KDJ egyajtós kivitel. Ha zuhanykabinra gondolunk, valószínűleg ez a felépítés jelenik meg lelki szemeink előtt.

Íves zuhanykabin. A csodálatos, duplaajtós Torrenta PDD helyigénye körülbelül akkora, mint a szögletes Torrentáknak, és ugyanúgy sarokba illeszthető, csak más zuhanytálca kell hozzá. 

Zuhanyajtó. A DWJ egy, a DWJS két fix részből álló zuhanyajtó (ez azt jelenti, hogy előbbinél a zuhanyajtó széle a falig fut, utóbbinál két üvegrész között találjuk az ajtót). Ha épített falú zuhanyzónkat egy ajtóval zuhanyzóvá varázsolnánk, ez tökéletes választás. Bónusz, hogy a DWJ a Torrenta legkedvezőbb árú alapmodellje. 

Kádparaván. A PNJ 80 centiméteres, a PND 100 és 120 centiméteres kádparaván: a meglévő kádunkra szerelve kapunk egy zuhanyzórészt. Így nem kell külön kádat és zuhanyzót is beszerelni a fürdőbe – és választanunk sem kell a kád és zuhany között. Természetesen kádparaván nélkül is zuhanyozhatunk egy kádban, viszont könnyen kifröccsen a víz.

Bármelyik Torrenta mellett is tesszük le a voksunkat, a letisztult, klasszikus, örökké gyönyörű designt választjuk – nem hivalkodik, udvarias, mégis izgalmas és légies.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2022. szeptember 02.

Így vihetsz vintázs romantikát otthonodba!

Urbánus, kopottas, mégis régiesen elegáns otthon – vagy vidéki báj? A francia lakberendezés rajongói imádni fogják a legújabb trendet, amely megidézi a provence-i régió hamisítatlan...

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2022. április 13.

Kihagyhatatlan program a lakberendezés szerelmeseinek: járd be az IBDesign lenyűgöző bemutatótermét!

Fantasztikus kínálat, rengeteg inspiráció, mindenre kiterjedő szaktanácsadás és felejthetetlen élmények várnak ránk – és akár virtuálisan betekinthetünk a padlók és...