Így kerülheted el az egyik legidegesítőbb fürdőszobai hibát!

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Gondoljunk csak bele, minden napunk itt indul, és az esetek többségében a fürdő az utolsó helyiség, amelyet meglátogatunk, mielőtt álomba szenderülnénk. Épp ezért elengedhetetlen, hogy egy olyan fürdőt alakítsunk ki, amely tényleg tökéletes. 

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Most a Radawaynél 15% kedvezménnyel szerezhetünk be minden Black terméket, a FURO Termékcsaládot, a Walk-In pengefalakat, a kőhatású műmárvány Kios és Teos zuhanytálcákat IDE vagy a képre kattintva.

De mit is jelent a tökéletesség ebben az esetben?

Az ideális fürdőszoba valószínűleg mindenkinek mást takar: a szókapcsolatot olvasva mindannyiunknak másfajta enteriőr jelenik meg lelki szeme előtt. Akadnak, akik a monokróm minimalizmusra esküsznek – másik meg inkább a vidám vintage-re. És ez így is van jól. 

Azonban akad pár kitétel, amelynek minden fürdőnek meg kell felelnie: strapabíró, esztétikus és funkcionális környezetet kell teremtenünk, minőségi fürdőszobai eszközökkel és berendezésekkel – egy kényelmes helyiséget, amely épp úgy alkalmas a reggeli felfrissülésre, mint a délutáni/esti relaxálásra egy fárasztó munkanap után.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megfelelő zuhanyzót válasszunk. 

De mitől lesz egy zuhanyzó A zuhanyzó? 

Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes zuhanyzót fürdőszobánkba, érdemes először megnézni, milyen a rossz zuhanyzó.

A rossz zuhanyzó csúnya. Vagy ha nem is csúnya, unalmas. Nem hívogató, nem otthonos.

A rossz zuhanyzó nem időtálló. Lehet, hogy a külsejével van a baj: talán most épp trendi, színes-mintás-szagos darab, de pár év múlva már kimegy a divatból, és a fejünket fogva sajnálkozunk, hogyan vehettük meg egy normális modell helyet. De még rosszabb, ha az időtállóság hiánya a szerkezetben nyilvánul meg – vagyis a zuhanyzó hamar tönkremegy.

A rossz zuhanyzó takarítása horror. A legtöbb zuhanyzónak a slendrián illesztés, a nem megfelelő felületkialakítás, a rosszul megtervezett és rögzített fémelemek miatt minden porcikája gyűjti a szappant és a koszt. Ha rosszul alakítják ki a profilt, a zuhanyzó megtartja a vizet, a tusfürdőt, a koszt – és a zsanér takarítására is bátran órákat áldozhatunk értékes szabadidőnkből. És akkor az üvegfelületen kialakuló vízkőről nem is beszéltünk.

És végül, a rossz zuhanyzó: kényelmetlen. Macerás használni. Példa? Képzeljük el, hogy kora reggel van: a kelleténél egynél többször nyomtuk meg a szundi gombot a telefonunkon, most pedig rohanhatunk, hogy odaérjünk aktuális (online vagy offline) meetingünkre. Sprintelünk a fürdőszobába, hogy felébredhessünk a vízsugarak alatt, de: ahogy kinyitjuk az ajtót, a rossz minőségű mozgó alkatrészek, a kilazuló szerkezet miatt a mozdulatot pokoli nyikorgás-zörgés-rázkódás követi, amely egyrészt brutális támadást intéz idegszálaink ellen, másrészt pedig felébreszti a család alvó tagjait is. Máris roppant kellemesen indul a nap… 

Ez egy nagyon idegesítő és gyakori hiba, de szerencsére könnyen elkerülhető – ha jól választunk zuhanykabint.

Milyen akkor a tökéletes zuhanykabin?

A tökéletes zuhanykabin gyönyörű. A vonzó légies design révén tökéletesen illik a fürdőszobába, legyen szó bármilyen stílusról. Hívogató, barátságos, stílusos – ide mindig örömmel lépünk be, és alig akarunk kimászni a forró vízsugarak alól.

A tökéletes zuhanykabin időtálló. Mind külcsín, mind belbecs szempontjából. Ha megvesszük, biztosak lehetünk benne, évek múlva is büszkeség tölt majd el minket, amikor végignézünk fürdőszobánkon.

A tökéletes zuhanykabin olyan kényelmes, hogy a legszívesebben el sem hagynánk. Az ajtaja halkan, könnyen nyílik, elegáns kialakításának köszönhetően örömmel használhatjuk nap mint nap.

A tökéletes zuhanykabin tisztítása gyerekjáték. A belső üvegfelület Easy Clean vízlepergető bevonattal rendelkezik, és üvegfelületeit keskeny, kecses, mégis stabil elemek rögzítik – így lesz egyszerre könnyen tisztítható és vonzó a zuhanykabin. 

A tökéletes zuhanykabin olyan, mint a FURO.

A FURO lenyűgöző látványa egyszerre futurisztikus és barátságos – tökéletesen mutat minden fürdőszobában. A formatervezés során figyeltek rá, hogy minden részlet tökéletesen stimmeljen: nincs túlprofilozva, semmi felesleges elemet nem találunk rajta, és egész egyszerűen képtelenség, hogy ne essünk szerelembe a FURO termékcsalád légies és letisztult tagjaival első látásra.

Elsőre a csodálatosan letisztult, science fiction filmekbe illő üvegfelület tűnhet fel – második ránézésre már látjuk a támasztórudat, ajtónyitót, alsó görgősort, de a zuhanyzó még így is magasabbnak tűnik, és az üveg dominál.

Hogyan érte el a Radaway ezt a letisztult formát? A hagyományosan felülre rakott görgősávot lecserélték alsó görgőkre, a működéshez szükséges elemeket (például az alsó görgőket) pedig dekoratív takarósapkával rejtették el, és acélküszöb irányítja őket.

Az időtállóság a szupermodern megoldásoknak, a korszerű, letisztult designnak és a minőségi anyagoknak köszönhetően garantált. Ráadásul a FURO ajtaja olyan stabil, olyan halk és légiesen nyitható, hogy garantáltan kellemes élmény lesz a reggeli zuhanyzás – számunkra és családtagjaink számára egyaránt.

A FURO egyedülálló módon visszafogott króm, káprázatos arany és hipnotikusan vagány fekete kivitelben is elérhető, így könnyen rálelhetünk arra a darabra, amelyik a legjobban illik személyiségünkhöz és fürdőszobánkhoz. A króm letisztult eleganciája mindenhova illik; az arany luxust és ragyogást visz a fürdőbe – a matt feketével pedig elképesztően dögös és merész hatást érhetünk el.  

Akkor is megtaláljuk számításunkat, ha walk-in (besétálós) zuhanyt keresünk, hagyományos zuhanykabinra vágyunk vagy épp kádparavánra van szükségünk fürdőszobában.

Most a fantasztikus Radaway termékeket kedvezményesen megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...