Ettől lesz igazán tökéletes a fürdőszobád!

A mai világban mindenki a tökéletességre törekszik – vagy legalábbis arra, hogy minden tökéletesnek tűnjön. A közösségi média korában a látszat sokszor fontosabb, mint a valóság és a gyönyörű látvány gyakran kevés értékkel párosul.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

De néha, ritkán előfordul, hogy a tökéletes külső tökéletes belsőt is takar.

Az ideális fürdőszoba is ilyen: a csodálatos enteriőr nemcsak mutatós, de tele van kényelmes, minőségi megoldással – és mindent pont úgy alakítottak ki, hogy élmény legyen használni.

A jó design nemcsak vonzó és esztétikus, de tökéletesen ötvözi a formát a funkcióval. Innovatív megoldásokkal, strapabíró és időtálló, letisztult és egyszerűen használható termékekkel szolgál.

A Radaway tervezői ezzel tökéletesen tisztában vannak – így születtek meg a zuhanyajtók, amelyek forradalmasítják a zuhanyzást. 

A zuhanyajtót általában épített zuhanyfülkébe illesztik be, vagyis másik három oldalát burkolt fal képezi – vagyis egyetlen egy, meghatározó ajtóról beszélünk.  

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Miért meghatározó? 

Mert az épített fal és a szaniter egybeforr – így születik meg a különleges egység. A tervezők elengedhetik a fantáziájukat, és így születhetnek meg az ehhez hasonló különleges enteriőrök:

De milyen zuhanyajtót válasszunk?

Íme néhány modell, amivel nem lőhetünk mellé!

Irány előre – vagy épp vissza a jövőbe? – Nes DWJ II

Kifelé vagy befelé nyíló ajtó?

Igen.  

A NES DWJ II lengőajtós kivitelét bármelyik irányba nyithatjuk – közel 180 fokos mozgási szabadságot kapunk.

A különleges emelőmechanikus zsanér 4-5 milliméterrel megemeli az ajtót nyitásnál – zárásnál pedig visszaengedi. Így hatékony vízzárást biztosít, anélkül, hogy súrolná a padlót, vagy a zuhanytálcát.

Szerelhetjük zuhanytálcára – de közvetlenül a padlóra is. Jobbos vagy balos kivitel, esetleg egyedi méret? Sima ügy, a Radaway tervezői elkészítik álmaink ajtóját 80, 90, 100, 110, 120 centiméteres kivitelekben is.

Már csak azt kell eldöntenünk, a klasszikus króm kivitelt választjuk – vagy az eszméletlenül vagány feketét?

Családbarát kivitel, prémium minőségben… barátságos áron! – Premium Plus DWJ

Lehet bármilyen modern, csillogó zuhanyzónk, ha nem megfelelő az ajtó. Tönkreteszi a zuhanyzás élményét, ha az ajtó lötyögve, rázkódva, hangosan nyílik ki – arról nem  beszélve, hogy a lakás többi lakóját is könnyen felverhetjük álmukból.

A Premium Plus DWJ esetében véletlenül sem fenyeget ez a veszély: a dupla görgősor a görgő formáját tökéletesen körülölelő alumíniumprofilban pihen – a görgők pedig nem mozdulnak el nyitásnál. Hangtalan, stabil és precíz működés – koszolódás nélkül.

A gumiütköző tovább halkítja a működést – a mágnescsík pedig az üveghez húzza az ajtó, így érve el lágyabb csukódást. És persze a vízzárásról is gondoskodik.

Az ajtót könnyedén kiemelhetjük, ha tisztítani szeretnénk – ráadásul zuhanytálcára és padlóra ugyanúgy felszerelhetjük.

A Premium Plus DJW univerzális, így jobbos és balos kivitelben is beszerelhető – a 100-140 centiméteres mérettartomány pedig gondoskodik róla, hogy könnyen megtaláljuk a fürdőnkbe ideális méretet.

Fantasztikus ár, klasszikus design – amelyet ráadásul felár nélkül kérhetünk az általunk kiválasztott üveggel.

A Premium Plus DWJ-vel nem tudunk mellélőni!

Az ideális választás: Idea DWJ

Senki sem szeret fürdőszobát takarítani, hiszen fáradtságos, időigényes munkát – azonban az Idea DWJ tolóajtaja kibillenthető a helyéről, így szuperkönnyen és gyorsan tisztíthatjuk.

Ráadásul – a rejtett görgősoroknak köszönhetően – hihetetlenül letisztult designt kapunk, amelynek szerkezetére nem látunk rá. A vízzárás tökéletes, és a hangtalan nyitás itt is adott: biztosan nem fogunk senkit felkelteni zuhanyzás előtt, és a relaxációs zuhanyélményt is megkapjuk.

Főleg, hogy az IDEA DWJ minimalista kialakításának köszönhetően nem vonja el a figyelmünket hivalkodó részletekkel és bonyolult kivitellel.

A többi ajtóhoz balos és jobbos zuhanyhoz is használhatjuk, zuhanytálcára és padlóra is szerelhetjük – de akár törölközőt is kérhetünk hozzá.

Ráadásul három lenyűgöző szín vár ránk.

A klasszikus krómot nem kell bemutatni: mindig megbízható, letisztult választás.

Az arany eleganciát és fényűzést visz a térbe.

fekete pedig négyzetre emeli a vagányságfaktort.

SCI-FI-be illő látvány a fürdőben

A Radaway FURO zuhanyzói mintha színüvegből készült kis ékszerként ragyognának.

Második ránézésre már látjuk a támasztórudat, ajtónyitót, alsó görgősort, de a zuhanyzó még így is magasabbnak tűnik és az üveg dominál.

Elérhető szintén 3 féle színben: króm, fekete, arany

Nincs „agyonprofilozva”, nem lógnak minden sarokból stabilizálórudak, nem bontja meg az üveget a sok alkatrész. Szerintünk fontos, hogy a zuhanyzó a lehető legszebb legyen, a Radaway Furo pedig kitett magáért.

A zuhanyzó megjelenését azért tartjuk futurisztikusnak, mert letisztultsága és minimalizmusa illeszkedik abba a képbe, ahogy a jövőt elképzeljük. A Radaway FURO kiválóan megragadta azt, amit a zuhanyzásról tud az emberiség – és szerintem időtlenné tette.

Milyen alapfelszereltséggel szerezhetjük be az ajtókat?

Az Easy Clean vízlepergető védőbevonat lepergeti magáról a vizet, így nem tapad meg rajta a kosz sem. Az Easy Clean az esetleges takarítást is sokkal könnyebbé teszi – és kevesebb tisztítószerre is van szükségünk. (piktogram és video)

A 6 milliméter vastag edzett biztonsági üvegnél nem kell töréstől tartanunk – hat felnőtt férfi súlyát is kibírja. Nem hisszük?

Itt a bizonyíték:

Az ajtók mellé két év garanciát is kapunk – ha pedig a Radaway szakszervizére bízzuk a beszerelést, még egy évet kapunk mellé ajándékba. Ezután sem kell aggódnunk – ha esetleg kifut a modell a piacról, a kifutástól számít legalább 10 évig biztosan találunk hozzá alkatrészt.

Ha pedig extrákat szeretnénk, kérhetünk lézergravírozást – ez nem gyengíti az üveget, sem a vízlepergető réteget –, és választhatunk különféle üvegek közül is, hogy teljesen egyedi zuhanyunk lehessen.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...