Helytakarékosság és higiénia egyszerre?

Korunkban egyre inkább igényünk a maximális higiénia, ám kinek van arra külön helye – és persze pénze – hogy a WC vagy a fürdőszoba helyiségébe még egy külön bidét is elhelyezzen? A jó hír, hogy ma már lehet mindez egyben is, méghozzá korrekt árakon…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

Porcelanosa

Bidé és WC egy termékben – hogy maximális legyen a tisztaság, és a fürdőszoba helykihasználása.

Ön talán még használt bidét sohasem, mert luxus beruházásnak vélte?

Vagy azért, mert ódzkodott tőle… vagy pedig egyszerűen drágának, fölöslegesnek tartotta? Ám az is lehet – és mi ezt tartjuk a legvalószínűbb indoknak – hogy legtöbbünk otthonában egész egyszerűen nem fér el, lévén hogy a bidé helyigénye körülbelül 1 négyzetméter.

Most azonban itt a remek lehetőség: érdemes kihasználni, hogy évről évre egyre több gyártó rukkol elő valami forradalmi újdonsággal. Az antibakteriális WC ülőkék, vagy a szagelszívó funkciók mellé most itt a legújabb vívmány, a bidé-funkciós WC ülőke!Miért is jó ez nekünk? 

Nos, azt talán könnyen belátják még a szkeptikusok is, hogy folyó vízzel tisztálkodni mindenképpen hatékonyabb és kényelmesebb megoldás, mint papírral.

A helytakarékosság kérdése pedig szintén önmagáért beszél – gondoljunk csak a hazai fürdőszobák méretére, és a szellős térérzet iránti egyre nagyobb kívánalmainkra. Tágas, élhető terek pedig csakis úgy érhetők el, ha kevesebb tárgyat zsúfolunk össze pláne kis helyen. Vagy pedig így: okos és praktikus, több funkciós termékek választásával.

TOILETT-NETT - az új márka terméke most már antibakteriális kivitelben is kapható!

A Toilett-NETT számos előnnyel rendelkezik a hagyományos bidé típusokkal szemben.

Kényelmes használata, és sokoldalúsága révén egy könnyen megszerethető termék, ahol a dolgunk végeztével nyugodtan ülve maradva tisztálkodhatunk. Még a WC-n ülve nyissuk meg az egykarú, hátunk mögött elhelyezkedő hideg-meleg vizes csaptelepet.

Így a vízszintes vízsugár éppen a testünk legmegfelelőbb részére irányul, és mossa tisztára.

Ergonomikus és higiénikus kialakításának köszönhetően nincs kifröccsenő víz, a duroplast műanyagból készült változatok felületén pedig a baktériumok kevésbé képesek életben maradni, a gyártás során alkalmazott, korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

Hagyományos rendszerű és falra függesztett  WC -hez egyaránt alkalmas, a hideg-meleg víz csatlakozás kiépítése falon belül is megoldható, de falon kívül is esztétikusan vezethetőek végig a csövek.

A Geberit AquaClean 8000 és 8000plus termékeivel pedig a modern életérzés színvonala, és a luxus kényeztető program is átélhető!

A Geberit AquaClean 8000 nem csupán egyenletesen pulzáló vízsugárral biztosítja a tökéletes tisztaság élményét, hanem még azt is garantálja, hogy a berendezés egyenletes, testhőmérsékletű vízsugárral tisztítson.
A gyártók ugyanakkor gondoltak arra is, hogy mi is épp ilyen könnyedén tisztíthassuk majd meg a terméket, hiszen magas minőségű, szennyeződést taszító kerámiafelületet álmodtak meg hozzá, mely lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítását.Mit tud még ezen is túl a Geberit AquaClean 8000plus luxus kényeztetése?

Itt már a vízsugár erőssége (1-7 fokozat tartományig), és annak hőmérséklete egyéni igényeink szerint beállítható és szabályozható. Hölgyeknek pedig női intim zuhany funkciót is kínál, ahol a pulzáló masszázs zuhany kifejezetten frissítő hatását is élvezhetjük.

A termék mindemellett ráadásul kifejezetten intelligens is: érzékeli, amint ráült valaki a WC-re, ekkor ugyanis a szagelszívás automatikusan bekapcsol…

A tisztítási folyamat végeztével pedig beépített meleg levegő szárítja meg a testünket. És még egy extra plusz: valamennyi, egyénileg beállított, személyre szabott funkciót el is menthetjük, a termék távirányítója segítségével.Még lenne kérdése? Forduljon bátran a VS Fürdőszoba munkatársainkhoz, üzletünkben meg is tudjuk mutatni Önnek, illetve bővebben is informáljuk a termékek egyéb paramétereit illetően!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2020. január 03.

Vigyünk luxust a fürdőszoba enteriőrbe is! 

A luxus - mint egyik vezető világtrend napjainkban - erősen meghatározza mindennapjainkat, vásárlási szokásainkat, környezetünket. Nem kell kiemelkedően tehetősnek lennünk ahhoz, hogy...

2019. december 30.

Trendteremtő éjfekete zuhanyfalak és kádparavánok

Egy éjfekete zuhanykabin azt üzeni  tulajdonosáról, hogy nem fél kifejezni önmagát, felvállalja a stílusát, legyen az bármilyen merész. Egy éjfekete zuhanyfal vagy kádparaván pedig...

2019. december 28.

Kád trópusi fa előlappal

A fürdőszoba eleganciáját a természetes anyagok használatával még jobban ki lehet emelni. Gondoltad volna, hogy a kád előlapja is lehet fából? Ráadásul az időtálló és vízálló...