Helytakarékosság és higiénia egyszerre?

Korunkban egyre inkább igényünk a maximális higiénia, ám kinek van arra külön helye – és persze pénze – hogy a WC vagy a fürdőszoba helyiségébe még egy külön bidét is elhelyezzen? A jó hír, hogy ma már lehet mindez egyben is, méghozzá korrekt árakon…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Bidé és WC egy termékben – hogy maximális legyen a tisztaság, és a fürdőszoba helykihasználása.

Ön talán még használt bidét sohasem, mert luxus beruházásnak vélte?

Vagy azért, mert ódzkodott tőle… vagy pedig egyszerűen drágának, fölöslegesnek tartotta? Ám az is lehet – és mi ezt tartjuk a legvalószínűbb indoknak – hogy legtöbbünk otthonában egész egyszerűen nem fér el, lévén hogy a bidé helyigénye körülbelül 1 négyzetméter.

Most azonban itt a remek lehetőség: érdemes kihasználni, hogy évről évre egyre több gyártó rukkol elő valami forradalmi újdonsággal. Az antibakteriális WC ülőkék, vagy a szagelszívó funkciók mellé most itt a legújabb vívmány, a bidé-funkciós WC ülőke!Miért is jó ez nekünk? 

Nos, azt talán könnyen belátják még a szkeptikusok is, hogy folyó vízzel tisztálkodni mindenképpen hatékonyabb és kényelmesebb megoldás, mint papírral.

A helytakarékosság kérdése pedig szintén önmagáért beszél – gondoljunk csak a hazai fürdőszobák méretére, és a szellős térérzet iránti egyre nagyobb kívánalmainkra. Tágas, élhető terek pedig csakis úgy érhetők el, ha kevesebb tárgyat zsúfolunk össze pláne kis helyen. Vagy pedig így: okos és praktikus, több funkciós termékek választásával.

TOILETT-NETT – az új márka terméke most már antibakteriális kivitelben is kapható!

A Toilett-NETT számos előnnyel rendelkezik a hagyományos bidé típusokkal szemben.

Kényelmes használata, és sokoldalúsága révén egy könnyen megszerethető termék, ahol a dolgunk végeztével nyugodtan ülve maradva tisztálkodhatunk. Még a WC-n ülve nyissuk meg az egykarú, hátunk mögött elhelyezkedő hideg-meleg vizes csaptelepet.

Így a vízszintes vízsugár éppen a testünk legmegfelelőbb részére irányul, és mossa tisztára.

Ergonomikus és higiénikus kialakításának köszönhetően nincs kifröccsenő víz, a duroplast műanyagból készült változatok felületén pedig a baktériumok kevésbé képesek életben maradni, a gyártás során alkalmazott, korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

Hagyományos rendszerű és falra függesztett  WC -hez egyaránt alkalmas, a hideg-meleg víz csatlakozás kiépítése falon belül is megoldható, de falon kívül is esztétikusan vezethetőek végig a csövek.

A Geberit AquaClean 8000 és 8000plus termékeivel pedig a modern életérzés színvonala, és a luxus kényeztető program is átélhető!

A Geberit AquaClean 8000 nem csupán egyenletesen pulzáló vízsugárral biztosítja a tökéletes tisztaság élményét, hanem még azt is garantálja, hogy a berendezés egyenletes, testhőmérsékletű vízsugárral tisztítson.
A gyártók ugyanakkor gondoltak arra is, hogy mi is épp ilyen könnyedén tisztíthassuk majd meg a terméket, hiszen magas minőségű, szennyeződést taszító kerámiafelületet álmodtak meg hozzá, mely lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítását.Mit tud még ezen is túl a Geberit AquaClean 8000plus luxus kényeztetése?

Itt már a vízsugár erőssége (1-7 fokozat tartományig), és annak hőmérséklete egyéni igényeink szerint beállítható és szabályozható. Hölgyeknek pedig női intim zuhany funkciót is kínál, ahol a pulzáló masszázs zuhany kifejezetten frissítő hatását is élvezhetjük.

A termék mindemellett ráadásul kifejezetten intelligens is: érzékeli, amint ráült valaki a WC-re, ekkor ugyanis a szagelszívás automatikusan bekapcsol…

A tisztítási folyamat végeztével pedig beépített meleg levegő szárítja meg a testünket. És még egy extra plusz: valamennyi, egyénileg beállított, személyre szabott funkciót el is menthetjük, a termék távirányítója segítségével.Még lenne kérdése? Forduljon bátran a VS Fürdőszoba munkatársainkhoz, üzletünkben meg is tudjuk mutatni Önnek, illetve bővebben is informáljuk a termékek egyéb paramétereit illetően!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...