Helytakarékosság és higiénia egyszerre?

Korunkban egyre inkább igényünk a maximális higiénia, ám kinek van arra külön helye – és persze pénze – hogy a WC vagy a fürdőszoba helyiségébe még egy külön bidét is elhelyezzen? A jó hír, hogy ma már lehet mindez egyben is, méghozzá korrekt árakon…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Bidé és WC egy termékben – hogy maximális legyen a tisztaság, és a fürdőszoba helykihasználása.

Ön talán még használt bidét sohasem, mert luxus beruházásnak vélte?

Vagy azért, mert ódzkodott tőle… vagy pedig egyszerűen drágának, fölöslegesnek tartotta? Ám az is lehet – és mi ezt tartjuk a legvalószínűbb indoknak – hogy legtöbbünk otthonában egész egyszerűen nem fér el, lévén hogy a bidé helyigénye körülbelül 1 négyzetméter.

Most azonban itt a remek lehetőség: érdemes kihasználni, hogy évről évre egyre több gyártó rukkol elő valami forradalmi újdonsággal. Az antibakteriális WC ülőkék, vagy a szagelszívó funkciók mellé most itt a legújabb vívmány, a bidé-funkciós WC ülőke!Miért is jó ez nekünk? 

Nos, azt talán könnyen belátják még a szkeptikusok is, hogy folyó vízzel tisztálkodni mindenképpen hatékonyabb és kényelmesebb megoldás, mint papírral.

A helytakarékosság kérdése pedig szintén önmagáért beszél – gondoljunk csak a hazai fürdőszobák méretére, és a szellős térérzet iránti egyre nagyobb kívánalmainkra. Tágas, élhető terek pedig csakis úgy érhetők el, ha kevesebb tárgyat zsúfolunk össze pláne kis helyen. Vagy pedig így: okos és praktikus, több funkciós termékek választásával.

TOILETT-NETT – az új márka terméke most már antibakteriális kivitelben is kapható!

A Toilett-NETT számos előnnyel rendelkezik a hagyományos bidé típusokkal szemben.

Kényelmes használata, és sokoldalúsága révén egy könnyen megszerethető termék, ahol a dolgunk végeztével nyugodtan ülve maradva tisztálkodhatunk. Még a WC-n ülve nyissuk meg az egykarú, hátunk mögött elhelyezkedő hideg-meleg vizes csaptelepet.

Így a vízszintes vízsugár éppen a testünk legmegfelelőbb részére irányul, és mossa tisztára.

Ergonomikus és higiénikus kialakításának köszönhetően nincs kifröccsenő víz, a duroplast műanyagból készült változatok felületén pedig a baktériumok kevésbé képesek életben maradni, a gyártás során alkalmazott, korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

Hagyományos rendszerű és falra függesztett  WC -hez egyaránt alkalmas, a hideg-meleg víz csatlakozás kiépítése falon belül is megoldható, de falon kívül is esztétikusan vezethetőek végig a csövek.

A Geberit AquaClean 8000 és 8000plus termékeivel pedig a modern életérzés színvonala, és a luxus kényeztető program is átélhető!

A Geberit AquaClean 8000 nem csupán egyenletesen pulzáló vízsugárral biztosítja a tökéletes tisztaság élményét, hanem még azt is garantálja, hogy a berendezés egyenletes, testhőmérsékletű vízsugárral tisztítson.
A gyártók ugyanakkor gondoltak arra is, hogy mi is épp ilyen könnyedén tisztíthassuk majd meg a terméket, hiszen magas minőségű, szennyeződést taszító kerámiafelületet álmodtak meg hozzá, mely lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítását.Mit tud még ezen is túl a Geberit AquaClean 8000plus luxus kényeztetése?

Itt már a vízsugár erőssége (1-7 fokozat tartományig), és annak hőmérséklete egyéni igényeink szerint beállítható és szabályozható. Hölgyeknek pedig női intim zuhany funkciót is kínál, ahol a pulzáló masszázs zuhany kifejezetten frissítő hatását is élvezhetjük.

A termék mindemellett ráadásul kifejezetten intelligens is: érzékeli, amint ráült valaki a WC-re, ekkor ugyanis a szagelszívás automatikusan bekapcsol…

A tisztítási folyamat végeztével pedig beépített meleg levegő szárítja meg a testünket. És még egy extra plusz: valamennyi, egyénileg beállított, személyre szabott funkciót el is menthetjük, a termék távirányítója segítségével.Még lenne kérdése? Forduljon bátran a VS Fürdőszoba munkatársainkhoz, üzletünkben meg is tudjuk mutatni Önnek, illetve bővebben is informáljuk a termékek egyéb paramétereit illetően!

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...