Helytakarékosság és higiénia egyszerre?

Korunkban egyre inkább igényünk a maximális higiénia, ám kinek van arra külön helye – és persze pénze – hogy a WC vagy a fürdőszoba helyiségébe még egy külön bidét is elhelyezzen? A jó hír, hogy ma már lehet mindez egyben is, méghozzá korrekt árakon…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

Porcelanosa

Bidé és WC egy termékben – hogy maximális legyen a tisztaság, és a fürdőszoba helykihasználása.

Ön talán még használt bidét sohasem, mert luxus beruházásnak vélte?

Vagy azért, mert ódzkodott tőle… vagy pedig egyszerűen drágának, fölöslegesnek tartotta? Ám az is lehet – és mi ezt tartjuk a legvalószínűbb indoknak – hogy legtöbbünk otthonában egész egyszerűen nem fér el, lévén hogy a bidé helyigénye körülbelül 1 négyzetméter.

Most azonban itt a remek lehetőség: érdemes kihasználni, hogy évről évre egyre több gyártó rukkol elő valami forradalmi újdonsággal. Az antibakteriális WC ülőkék, vagy a szagelszívó funkciók mellé most itt a legújabb vívmány, a bidé-funkciós WC ülőke!Miért is jó ez nekünk? 

Nos, azt talán könnyen belátják még a szkeptikusok is, hogy folyó vízzel tisztálkodni mindenképpen hatékonyabb és kényelmesebb megoldás, mint papírral.

A helytakarékosság kérdése pedig szintén önmagáért beszél – gondoljunk csak a hazai fürdőszobák méretére, és a szellős térérzet iránti egyre nagyobb kívánalmainkra. Tágas, élhető terek pedig csakis úgy érhetők el, ha kevesebb tárgyat zsúfolunk össze pláne kis helyen. Vagy pedig így: okos és praktikus, több funkciós termékek választásával.

TOILETT-NETT - az új márka terméke most már antibakteriális kivitelben is kapható!

A Toilett-NETT számos előnnyel rendelkezik a hagyományos bidé típusokkal szemben.

Kényelmes használata, és sokoldalúsága révén egy könnyen megszerethető termék, ahol a dolgunk végeztével nyugodtan ülve maradva tisztálkodhatunk. Még a WC-n ülve nyissuk meg az egykarú, hátunk mögött elhelyezkedő hideg-meleg vizes csaptelepet.

Így a vízszintes vízsugár éppen a testünk legmegfelelőbb részére irányul, és mossa tisztára.

Ergonomikus és higiénikus kialakításának köszönhetően nincs kifröccsenő víz, a duroplast műanyagból készült változatok felületén pedig a baktériumok kevésbé képesek életben maradni, a gyártás során alkalmazott, korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

Hagyományos rendszerű és falra függesztett  WC -hez egyaránt alkalmas, a hideg-meleg víz csatlakozás kiépítése falon belül is megoldható, de falon kívül is esztétikusan vezethetőek végig a csövek.

A Geberit AquaClean 8000 és 8000plus termékeivel pedig a modern életérzés színvonala, és a luxus kényeztető program is átélhető!

A Geberit AquaClean 8000 nem csupán egyenletesen pulzáló vízsugárral biztosítja a tökéletes tisztaság élményét, hanem még azt is garantálja, hogy a berendezés egyenletes, testhőmérsékletű vízsugárral tisztítson.
A gyártók ugyanakkor gondoltak arra is, hogy mi is épp ilyen könnyedén tisztíthassuk majd meg a terméket, hiszen magas minőségű, szennyeződést taszító kerámiafelületet álmodtak meg hozzá, mely lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítását.Mit tud még ezen is túl a Geberit AquaClean 8000plus luxus kényeztetése?

Itt már a vízsugár erőssége (1-7 fokozat tartományig), és annak hőmérséklete egyéni igényeink szerint beállítható és szabályozható. Hölgyeknek pedig női intim zuhany funkciót is kínál, ahol a pulzáló masszázs zuhany kifejezetten frissítő hatását is élvezhetjük.

A termék mindemellett ráadásul kifejezetten intelligens is: érzékeli, amint ráült valaki a WC-re, ekkor ugyanis a szagelszívás automatikusan bekapcsol…

A tisztítási folyamat végeztével pedig beépített meleg levegő szárítja meg a testünket. És még egy extra plusz: valamennyi, egyénileg beállított, személyre szabott funkciót el is menthetjük, a termék távirányítója segítségével.Még lenne kérdése? Forduljon bátran a VS Fürdőszoba munkatársainkhoz, üzletünkben meg is tudjuk mutatni Önnek, illetve bővebben is informáljuk a termékek egyéb paramétereit illetően!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. szeptember 14.

5 alapszabály, hogy a lehető legjobban tudja kihasználni a nagy fürdőszobáját

Általában az szokott a probléma lenni, hogy túl kicsi a fürdőszoba. Ha azonban Önnél nem ez a kiindulópont, és Ön azon szerencsések közé tartozik, akik tágas és fényes...

2019. szeptember 08.

Matt fürdőszoba különlegessége

A fürdőszobáról általában a csillogás jut eszébe az embernek – gondoljunk csak a tévéreklámokra, amikor az elégedett háziasszony büszkén mutatja, milyen fantasztikusan csillog minden...

2019. szeptember 06.

Pici a fürdőszoba? Tegyünk így, hogy tágasabbnak tűnjön!

A hazai lakások egyik sarkalatos pontja a túl kicsiny fürdőszoba. Míg a korábbi évtizedekben nem is volt ezzel semmi gond, hiszen a fürdőszobára úgymond, afféle kiszolgáló...