Fürdőszoba, ahogy szeretné – személyre szabott megoldások bűvöletében

A fürdőszoba megtervezése nehéz feladat, igaz, hogy az otthonok túlnyomó többségében ez a helyiség a legkisebb, de ahhoz, hogy a végeredmény egy hosszútávon és kényelmesen használható tér legyen, kellő odafigyelés szükséges. A jól megválasztott burkolatok, a komplett berendezés és a kiegészítők varázsolják személyessé és felettébb komfortossá otthonunk ezen szegletét.

OKTÓBER 12-14. között az OTTHON Design ősz kiállításon segítünk abban, hogyan alakítsa ki a lehető legjobban fürdőszobáját! Látogasson el az INNOVÁCIÓ – OTTHON standra, ahol élőben tekintheti meg, milyen az, amikor a fürdőszoba minden eleme arra hivatott, hogy tulajdonosa kényelmét szolgálja!

Milyen szempontok szerint válasszunk burkolatot?

Fontos, hogy az esztétikum mellett a műszaki paramétereket is alaposan szemügyre vegyük – kopásállóság, karcállóság, csúszásmentesség – ezek mind-mind olyan tulajdonságok, melyek mellett nem mehetünk el. Ajánlott olyan gyártók termékei között válogatni, melyek élen járnak az innovatív megoldásokban, egyértelműen követik a trendeket, a tökéletességre törekednek és talán még a környezetvédelmi elhivatottságuk is fontos lehet.Mi a trend? Mit válasszunk, ha szeretnénk kitűnni a tömegből?

Mindenki szeretne így, vagy úgy eltérni az átlag, sokat látott fürdőszobai enteriőröktől. Az egyik leginnovatívabb újdonság a fürdőszobában a 100%-ban vízálló design tapéta használata, ami azontúl, hogy túlszárnyalja a csempézett felületek rideg, kemény tapintását és vizuális tulajdonságait, még teljes mértékben személyre szabott, egyedi elképzelés alapján készített megoldásokat is lehetővé tesz, csupán képzelete szabhat határt.Hogyan tartsuk meg a fürdőszoba stílusos összképét, ha fűtőtest választásra kerül a sor?

Aggodalomra nincs ok, manapság már nem csak, hogy ízléses fűtőtesteket találhatunk, de számtalan olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, melyekre mindeddig nem is gondoltunk, hasznosságuk vitathatatlan! Gondolta volna? Létezik egyéni igényekhez formálható, falba építhető elektromos törölközőmelegítő, rejtett törölközőtartóval, ami ráadásul még infra fűtőtestként is funkcionál. Vagy mit szólna egy igazán tetszetős üveg fűtőtesthez vezeték nélküli termosztáttal, melynek beállításait okostelefonjáról módosíthatja?

 Melyek manapság a funkcionális és innovatív szaniterek legjobbjai?

Nem is gondolná, mennyi egyéni igényeket kiszolgáló megoldás létezik – valójában apróságnak tűnhet például egy elsőrangú WC-szerelőmodul, azonban, ha jobban megnézzük, igazán sokoldalú tulajdonságai komfort éreztünk növelését szolgálják. Ilyen például a szenzoros működtetésű bekapcsolási funkció, a beépített szagelszívás halk ventillátorral, illetve a diszkrét és hangulatos LED-világítás. Mi a helyzet azokkal a szaniterekkel, melyek egyből szemet szúrnak, mint például a kád? A legújabb produktumok akár a szabadság érzetét is elhozzák a fürdőszobánkba – térben álló formavilágukkal, középen elhelyezett lefolyóval, hogy akár ketten is élvezhessük az idilli hangulatot, lekerekített vonalvezetésükkel a biztonságérzet fokozásáért, akril alapanyagukkal, mely a hosszasan meleg víz élményét biztosítják. Szívesen pihenné ki a hétköznapok fáradalmait ebben a kádban?

Mire érdemes figyelni, ha lámpát választunk a fürdőszobába?

Nem árulunk el nagy újdonságot azzal, hogy a fürdőszoba olyan helyiség, ahol időnként bizony magas páratartalom uralkodik és gyakori a víz fröccsenése, viszont a következő információ már lehet, hogy tartogat “meglepetést”. A fürdőszobába nem lehet bármilyen lámpát betenni, kizárólag olyan típust, melynek megfelelő az IP védettsége. Fontos, hogy szakértővel konzultáljunk a fürdőszobai lámpák kiválasztásakor!Ez csak egy kis ízelítő volt a legfontosabb kérdésekből és az arra adott válaszainkból! Látogasson el az INNOVÁCIÓ – OTTHON standra és nézze meg élőben az általunk felépített tökéletes fürdőszobát! Tájékozódjon szakértőktől!

Részletek a honlapon: INNOVÁCIÓ OTTHON

 

OTTHON Design ősz kiállítás

OKTÓBER 12-14.

HUNGEXPO VÁSÁRKÖZPONT

 

Várjuk Önt, az OTTHONNEKED ajánlásával!

2020. szeptember 04.

Ezekkel a grillreceptekkel igazi mesterszakács leszel!

Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk a "grill" szót? Valószínűleg ropogósra sült vastag húsok jelennek meg lelki szemünk előtt – esetleg grillsajtok, vagy ritkábban halak és...

2020. augusztus 14.

Egyterű fehér álomloft egy rendhagyó megoldással

Az egyterű otthonok berendezése nem egyszerű: ha nem figyelünk oda, könnyen zsúfolttá válhat az enteriőr. Sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az elrendezésre, az arányokra;...

2020. augusztus 04.

Felújítanád a fürdőt? Itt egy kis segítség!

A lakásfelújítás rendkívül idő-, energia- és pénzigényes folyamat lehet – különösképp ha a fürdőszobáról beszélünk, ahol létfontosságú a gondos tervezés. Már rögtön az...