Ezek a legújabb trendek a fürdőszobában

Időnként nem árt kicsit megállni, és számot vetni – legyen szó magánéletünkről, munkánkról vagy otthonunkról.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Megnézni, mi az, ami stimmel, és min kell változtatnunk – hogyan tudunk egy kis frissességet vinni mindennapjainkba. Ha otthonunkról van szó, különösen igazi ez arra a helyiségre, amely a felfrissülésről szól – természetesen a fürdőszobáról beszélünk.

Ha szeretnénk egy kis izgalmat csempészni a fürdőbe, Lengyelország piacvezető zuhanykabingyártója, a Radaway legújabb trenddiktáló darabjai közt biztosan megtaláljuk új kedvencünket!

Különösképp, ha szeretjük a fekete szín eleganciáját – erre hamarosan visszatérünk.

Bár az évek jönnek és mennek a Radaway által képviselt minőség még mindig a régi. Épp ezért minden alkatrészre jár a garancia – akkor is, ha valamilyen innováció miatt kikerül az adott termék a forgalomból. 

A gyártás megszűntetését követően, további 10 évig meg tudjuk vásárolni az adott modellhez az összes alkatrészen túl az olyan gyorsan kopó alkatrészeket is, mint például a görgők, ütközők vagy épp a szilikon vízvezetők.

Úgyhogy bátran beszerezhetjük a leginnovatívabb darabokat az új kollekcióból – biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz problémánk az alkatrészekkel az elkövetkezendő minimum 10 évben!

Nézzük meg a 2020 legfontosabb fürdőszobai újdonságait!

Fantasztikus új minták lézergravírozása

Egész pontosan 4 új minta – a Pool, a Slavic, a Wanda és a Frame  – került be a kínálatba, de természetesen a honlapon található korábbi mintákról sem kell lemondanunk. Persze az is megoldható, hogy saját – megfelelő felbontású – fotónkat gravírozzuk fel a zuhanykabin edzett üvegére.

Erősebb üvegfalak

Idén már a Nyugat-Európai szállodákban található 10 milliméteres, Easy Clean bevonatú edzett üvegek is elérhetők a minimalista stílussal hódító Modo X zuhanykabinok esetében – ezek sokkal strapabíróbbak, mint a korábbi 8 milliméteres verziók.

Professzionális szintre lépett az Espera és az Essenza

A közkedvelt Espera zuhanykabinok idén szintet léptek: az Espera Pro fali profiljai ugyanis jóval kecsesebbek, keskenyebbek lettek, így még formásabb lett az amúgy is lenyűgöző design – ráadásul az Espera Pro ajtaja szinte önműködően záródik, illetve nyitódik.

Mindez azt jelenti, hogy a nyitás-zárás folyamat végső fázisában, az centimétereken az okos fékezőmechanika lefékezi az üveget, így óvja meg a túl nagy erejű csapódástól.

Az Essenza Pro pedig tökéletes választás, ha szeretjük a színeket: a megszokott krómon kívül még fehér, fekete és arany színben is a fürdőszobájára szabhatja.

Ami miatt pedig külön plusz pont jár a típusnak, hogy nem U-profillal, hanem speciális, belül teljesen sík kialakítású fali konzollal rögzíthetjük – fali egyenletlenség esetén is.

Stílus az ötödiken

A Nes PTJ zuhanykabin lenyűgöző ötszögletű formatervezéséve biztosan belopja magát a design szerelmeseinek szívébe – ráadásul a hagyományos króm mellett csodás fekete színben is kapható. Jobbos és balos kivitelben, valamint különböző méretekben is beszerezhetjük fürdőnkbe.

A kő eleganciája

A Doros Stone elegáns, kőhatású megjelenésű fantasztikus zuhanytálcái abszolút a fürdőszobánk stílusához szabhatóak, hiszen nemcsak fehér, de antracit színben is elérhetőek – ráadásul íves, szögletes és téglalapalakú, lapos vagy előlapos változatokban is megtaláljuk őket a kínálatában. (kép)

Ezen kívül még a Teos zuhanytálcák is átestek egy kis vérfrissítésen, hiszen 2020-tól kezdődően a fehér és antracitszínű megjelenésen kívül, fekete és szürke színben is elérhetők. Utóbbit egyébként Cemento néven találja meg a katalógusban.

A fekete az új fekete – 2020-ban is!

A fekete mindig trendi – és most ez az apró részleteknél is megnyilvánul. Például a szifonok esetében az R510-es helyére érkező új, R580-as és R400-as szifont is kérhetjük fekete fedlappal a fekete zuhanykabinokhoz – de már az számos kiegészítőt (például a törölközőtartót) is beszerezhetjük fekete kivitelben.

A Radaway termékei közt eddig is rengeteg éjfekete zuhanykabint találhattunk – azonban idén minden idők legnagyobb fekete zuhanykabin kínálatává vált – például a már említett Modo edzett üvegű verzióját, Essenza Pro és a NES modelljeit is kérhetjük fekete kivitelben is –, így  könnyen megtaláljuk azt a sötét típust, amelyik legjobban illik fürdőnkhöz.

Ha új szintre akarja emelni fürdőszobáját, nézzen körül IDE KATTINTVA a Radaway kínálatában, ahol a klasszikusok és a legújabb termékek közt biztosan megtalálja az ideális darabokat álomfürdőjéhez!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...