Ezek a legújabb trendek a fürdőszobában

Időnként nem árt kicsit megállni, és számot vetni – legyen szó magánéletünkről, munkánkról vagy otthonunkról.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Megnézni, mi az, ami stimmel, és min kell változtatnunk – hogyan tudunk egy kis frissességet vinni mindennapjainkba. Ha otthonunkról van szó, különösen igazi ez arra a helyiségre, amely a felfrissülésről szól – természetesen a fürdőszobáról beszélünk.

Ha szeretnénk egy kis izgalmat csempészni a fürdőbe, Lengyelország piacvezető zuhanykabingyártója, a Radaway legújabb trenddiktáló darabjai közt biztosan megtaláljuk új kedvencünket!

Különösképp, ha szeretjük a fekete szín eleganciáját – erre hamarosan visszatérünk.

Bár az évek jönnek és mennek a Radaway által képviselt minőség még mindig a régi. Épp ezért minden alkatrészre jár a garancia – akkor is, ha valamilyen innováció miatt kikerül az adott termék a forgalomból. 

A gyártás megszűntetését követően, további 10 évig meg tudjuk vásárolni az adott modellhez az összes alkatrészen túl az olyan gyorsan kopó alkatrészeket is, mint például a görgők, ütközők vagy épp a szilikon vízvezetők.

Úgyhogy bátran beszerezhetjük a leginnovatívabb darabokat az új kollekcióból – biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz problémánk az alkatrészekkel az elkövetkezendő minimum 10 évben!

Nézzük meg a 2020 legfontosabb fürdőszobai újdonságait!

Fantasztikus új minták lézergravírozása

Egész pontosan 4 új minta – a Pool, a Slavic, a Wanda és a Frame  – került be a kínálatba, de természetesen a honlapon található korábbi mintákról sem kell lemondanunk. Persze az is megoldható, hogy saját – megfelelő felbontású – fotónkat gravírozzuk fel a zuhanykabin edzett üvegére.

Erősebb üvegfalak

Idén már a Nyugat-Európai szállodákban található 10 milliméteres, Easy Clean bevonatú edzett üvegek is elérhetők a minimalista stílussal hódító Modo X zuhanykabinok esetében – ezek sokkal strapabíróbbak, mint a korábbi 8 milliméteres verziók.

Professzionális szintre lépett az Espera és az Essenza

A közkedvelt Espera zuhanykabinok idén szintet léptek: az Espera Pro fali profiljai ugyanis jóval kecsesebbek, keskenyebbek lettek, így még formásabb lett az amúgy is lenyűgöző design – ráadásul az Espera Pro ajtaja szinte önműködően záródik, illetve nyitódik.

Mindez azt jelenti, hogy a nyitás-zárás folyamat végső fázisában, az centimétereken az okos fékezőmechanika lefékezi az üveget, így óvja meg a túl nagy erejű csapódástól.

Az Essenza Pro pedig tökéletes választás, ha szeretjük a színeket: a megszokott krómon kívül még fehér, fekete és arany színben is a fürdőszobájára szabhatja.

Ami miatt pedig külön plusz pont jár a típusnak, hogy nem U-profillal, hanem speciális, belül teljesen sík kialakítású fali konzollal rögzíthetjük – fali egyenletlenség esetén is.

Stílus az ötödiken

A Nes PTJ zuhanykabin lenyűgöző ötszögletű formatervezéséve biztosan belopja magát a design szerelmeseinek szívébe – ráadásul a hagyományos króm mellett csodás fekete színben is kapható. Jobbos és balos kivitelben, valamint különböző méretekben is beszerezhetjük fürdőnkbe.

A kő eleganciája

A Doros Stone elegáns, kőhatású megjelenésű fantasztikus zuhanytálcái abszolút a fürdőszobánk stílusához szabhatóak, hiszen nemcsak fehér, de antracit színben is elérhetőek – ráadásul íves, szögletes és téglalapalakú, lapos vagy előlapos változatokban is megtaláljuk őket a kínálatában. (kép)

Ezen kívül még a Teos zuhanytálcák is átestek egy kis vérfrissítésen, hiszen 2020-tól kezdődően a fehér és antracitszínű megjelenésen kívül, fekete és szürke színben is elérhetők. Utóbbit egyébként Cemento néven találja meg a katalógusban.

A fekete az új fekete – 2020-ban is!

A fekete mindig trendi – és most ez az apró részleteknél is megnyilvánul. Például a szifonok esetében az R510-es helyére érkező új, R580-as és R400-as szifont is kérhetjük fekete fedlappal a fekete zuhanykabinokhoz – de már az számos kiegészítőt (például a törölközőtartót) is beszerezhetjük fekete kivitelben.

A Radaway termékei közt eddig is rengeteg éjfekete zuhanykabint találhattunk – azonban idén minden idők legnagyobb fekete zuhanykabin kínálatává vált – például a már említett Modo edzett üvegű verzióját, Essenza Pro és a NES modelljeit is kérhetjük fekete kivitelben is –, így  könnyen megtaláljuk azt a sötét típust, amelyik legjobban illik fürdőnkhöz.

Ha új szintre akarja emelni fürdőszobáját, nézzen körül IDE KATTINTVA a Radaway kínálatában, ahol a klasszikusok és a legújabb termékek közt biztosan megtalálja az ideális darabokat álomfürdőjéhez!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...