Ez most a legmenőbb fürdőszobai trend!

A fürdőszobatrendek – a többi lakberendezési trendhez hasonlóan – folyton változnak, azonban időnként akad egy-egy újdonság, ami nemcsak egy-két évig uralja az eladási listákat, de később is megtartja népszerűségét: trendből már-már klasszikus stíluselemmé válik. 

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Így történt ez a fekete zuhanyzókkal is.

Persze, mondhatnánk, a fekete nem új trend – nem véletlenül tartja úgy a népszerű mondás, hogy: A fekete az új fekete. Vagyis jöhetnek új trendek, de a fekete örök. Azonban tény, hogy a fürdőszobákban sokáig kerülték a sötét árnyalatot, az utóbbi években viszont egyre népszerűbbé vált. 

Most a Radawaynél 15% kedvezménnyel szerezhetünk be minden Black terméket, a FURO Termékcsaládot, a Walk-In pengefalakat, a kőhatású műmárvány Kios és Teos zuhanytálcákat IDE vagy a képre kattintva.

A fekete profilszínű zuhanyzók ugyanolyan kelendőek, mint a klasszikus króm kivitelek – de egyes modelleknél még keresettebbek is hagyományos társaiknál. A lakossági felhasználók mellett egyre több szakmabeli (belsőépítész, lakberendező, enteriőrstylist) keresi őket – emellett a szállodákban is egyre bátrabban választják a fekete zuhanyt, így nem csoda, hogy egyre több gyártó kínálatában is felbukkan.

De hogyan válasszuk ki az ideális fekete zuhanymodellt?

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Először is, nagyon fontos a festék minősége. 

A zuhanyzó fekete festésének sok mindent ki kell bírnia:

  • állnia kell az ablakon beszűrődő napfényt (tehát UV-álló kivitelre van szükség),
  • a forró gőzt, a magas páratartalmat és a tisztításhoz használt vegyszereket (tehát legyen kémiailag ellenálló)
  • és persze a tisztítást, dörzsölést is.

Ha strapabíró fekete zuhanyt szeretnénk, a Radaway termékeivel nem lőhetünk mellé. 

Ezeket a zuhanyzókat még a gyártás során festik: a még edzetlen üveglap külső részét először 660-670 Celsius-fokra hevítik (és elkezdik a megedzést), de ezt megelőzően szitanyomással felviszik az UV-álló kerámiafestéket az üvegre. Az edzés során elérik, hogy a festék az üveg „részévé váljon” (mivel erős kémiai kötés alakul ki) – így nemcsak képtelenek leszünk ledörzsölni vagy lekoptatni, de még egy fémtárggyal is szinte lehetetlen lekaparni a festéket.

Ha végigsimítjuk ujjunkat egy rácsos fekete Radaway-zuhanyzón, alig érezzük majd a leheletvékony festékréteget.

A strapabíró festék választása mellett fontos, hogy kerüljük a díszléces, fémrácsos megoldásokat.

A Factory Frame lélegzetelállítóan néz ki, de nem mindegy, hogyan készül. A fentebb leírt festett üveg jó és tartós megoldás – viszont a díszléces, rácsos megoldások esetén a ragasztás elengedhet. Elég ehhez egy mechanikai sérülés, de akár szimplán az idő és a páratartalom is kikezdheti, mindemellett a tisztítása is rémálom: a díszlécezés minden négyzete négy sarkot és négy élt jelent – ezekben megül a por, a pára, a vegyszer, a szappan, a tusfürdő, minden. 

Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális fekete zuhanykabint, mindenképp érdemes megnéznünk élőben is a modelleket egy bemutatóteremben: a 3D-modellek ugyan viszonylag hű képet adnak, de fontos tesztelni, kényelmes-e a zuhanytér, tetszik-e a lágyan nyíló ajtó vagy szépen csillan-e a fény a kerámiafestésen – mégis csak egy fontos választásról van szó.

Ha kíváncsiak vagyunk a Radaway zuhanykabinokra, akkor ellátogathatunk a bemutatóterembe, így szakértő fog a kérdéseinkre válaszolni. A szakértő az előzetes elképzeléseink, ízlésünk, büdzsénk és fürdőszobánk lehetőségei alapján segít, hogy megtaláljuk az ideális zuhanykabint álomfürdőszobánkba.

A Radaway a piac legnagyobb fekete zuhanyzóválasztékával vár minket, így biztosan rálelünk a tökéletes darabra – de ha nem találjuk a megfelelő méretet, elkészítik nekünk egyedileg.

Ráadásul a Radaway zuhanyzókhoz 250 000 Ft-ig 2 év, afölött 3 év garanciát kapunk. Ez magára a zuhanyzóra és minden alkatrészére vonatkozik, amit kiegészítenek 10 éves alkatrész-szervizgaranciával. (Ez azt jelenti, hogy ha egy adott modell gyártását leállítják, akkor onnantól számítva még 10 évig garantálják, hogy lesz hozzá megvásárolható alkatrész.) 

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...