Ez most a legmenőbb fürdőszobai trend!

A fürdőszobatrendek – a többi lakberendezési trendhez hasonlóan – folyton változnak, azonban időnként akad egy-egy újdonság, ami nemcsak egy-két évig uralja az eladási listákat, de később is megtartja népszerűségét: trendből már-már klasszikus stíluselemmé válik. 

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Így történt ez a fekete zuhanyzókkal is.

Persze, mondhatnánk, a fekete nem új trend – nem véletlenül tartja úgy a népszerű mondás, hogy: A fekete az új fekete. Vagyis jöhetnek új trendek, de a fekete örök. Azonban tény, hogy a fürdőszobákban sokáig kerülték a sötét árnyalatot, az utóbbi években viszont egyre népszerűbbé vált. 

Most a Radawaynél 15% kedvezménnyel szerezhetünk be minden Black terméket, a FURO Termékcsaládot, a Walk-In pengefalakat, a kőhatású műmárvány Kios és Teos zuhanytálcákat IDE vagy a képre kattintva.

A fekete profilszínű zuhanyzók ugyanolyan kelendőek, mint a klasszikus króm kivitelek – de egyes modelleknél még keresettebbek is hagyományos társaiknál. A lakossági felhasználók mellett egyre több szakmabeli (belsőépítész, lakberendező, enteriőrstylist) keresi őket – emellett a szállodákban is egyre bátrabban választják a fekete zuhanyt, így nem csoda, hogy egyre több gyártó kínálatában is felbukkan.

De hogyan válasszuk ki az ideális fekete zuhanymodellt?

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Először is, nagyon fontos a festék minősége. 

A zuhanyzó fekete festésének sok mindent ki kell bírnia:

  • állnia kell az ablakon beszűrődő napfényt (tehát UV-álló kivitelre van szükség),
  • a forró gőzt, a magas páratartalmat és a tisztításhoz használt vegyszereket (tehát legyen kémiailag ellenálló)
  • és persze a tisztítást, dörzsölést is.

Ha strapabíró fekete zuhanyt szeretnénk, a Radaway termékeivel nem lőhetünk mellé. 

Ezeket a zuhanyzókat még a gyártás során festik: a még edzetlen üveglap külső részét először 660-670 Celsius-fokra hevítik (és elkezdik a megedzést), de ezt megelőzően szitanyomással felviszik az UV-álló kerámiafestéket az üvegre. Az edzés során elérik, hogy a festék az üveg „részévé váljon” (mivel erős kémiai kötés alakul ki) – így nemcsak képtelenek leszünk ledörzsölni vagy lekoptatni, de még egy fémtárggyal is szinte lehetetlen lekaparni a festéket.

Ha végigsimítjuk ujjunkat egy rácsos fekete Radaway-zuhanyzón, alig érezzük majd a leheletvékony festékréteget.

A strapabíró festék választása mellett fontos, hogy kerüljük a díszléces, fémrácsos megoldásokat.

A Factory Frame lélegzetelállítóan néz ki, de nem mindegy, hogyan készül. A fentebb leírt festett üveg jó és tartós megoldás – viszont a díszléces, rácsos megoldások esetén a ragasztás elengedhet. Elég ehhez egy mechanikai sérülés, de akár szimplán az idő és a páratartalom is kikezdheti, mindemellett a tisztítása is rémálom: a díszlécezés minden négyzete négy sarkot és négy élt jelent – ezekben megül a por, a pára, a vegyszer, a szappan, a tusfürdő, minden. 

Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális fekete zuhanykabint, mindenképp érdemes megnéznünk élőben is a modelleket egy bemutatóteremben: a 3D-modellek ugyan viszonylag hű képet adnak, de fontos tesztelni, kényelmes-e a zuhanytér, tetszik-e a lágyan nyíló ajtó vagy szépen csillan-e a fény a kerámiafestésen – mégis csak egy fontos választásról van szó.

Ha kíváncsiak vagyunk a Radaway zuhanykabinokra, akkor ellátogathatunk a bemutatóterembe, így szakértő fog a kérdéseinkre válaszolni. A szakértő az előzetes elképzeléseink, ízlésünk, büdzsénk és fürdőszobánk lehetőségei alapján segít, hogy megtaláljuk az ideális zuhanykabint álomfürdőszobánkba.

A Radaway a piac legnagyobb fekete zuhanyzóválasztékával vár minket, így biztosan rálelünk a tökéletes darabra – de ha nem találjuk a megfelelő méretet, elkészítik nekünk egyedileg.

Ráadásul a Radaway zuhanyzókhoz 250 000 Ft-ig 2 év, afölött 3 év garanciát kapunk. Ez magára a zuhanyzóra és minden alkatrészére vonatkozik, amit kiegészítenek 10 éves alkatrész-szervizgaranciával. (Ez azt jelenti, hogy ha egy adott modell gyártását leállítják, akkor onnantól számítva még 10 évig garantálják, hogy lesz hozzá megvásárolható alkatrész.) 

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...