Ez hiányzik ahhoz, hogy tökéletes otthonod legyen!

Mitől lesz egy otthon tökéletes? Ez talán mindenkinek mást jelent, hiszen mindannyiunk ízlése eltér. És ez így is van jól. Akadnak azonban bizonyos pontok, kitételek, amelyeknek teljesülniük kell: ha ezeknek nem felel meg egy otthon, hiába gazdagítjuk az enteriőrt a legmodernebb designbútorokkal, hiába szépítgetjük, díszítgetjük olyan tárgyakkal, amelyek boldoggá tesznek minket – az otthon nem lesz tökéletes.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Ha az alapok nem stimmelnek, hosszútávon semmi sem stimmel – ahogy ezt várépítési közmondásunk is alátámasztja. Bármilyen stílusunk is van, bármilyen ingatlanban élünk, akadnak kötelező elemek, amelyek megléte elengedhetetlen, ha teljes értékű otthont szeretnénk.

Épp ezért ha otthont tervezünk, sose a látvány legyen a prioritás – inkább arra figyeljünk oda, hogy minőségi anyagokat használjunk az alapvető feltételek megteremtéséhez.

Ezek közül az egyik legfontosabb a megfelelő hőszigetelés. Ha ezt elmismásoljuk, nemcsak hűvösre tehetjük otthonunkat, de a hó végén döbbenten – és vacogva – tapasztalhatjuk, hogy fűtésszámlánk eposzi méreteket ölt. 

És akkor a penészről még nem is beszéltünk.

De a pozitív megközelítésről se feledkezzünk meg – a jó hőszigetelés egy igazi ajándék: mivel a fűtés sokkal hatékonyabb, kevesebb energiára van szükség… így rengeteg pénzt megspórolhatunk. 

Akár 70 százalékos energiamegtakarítást is elérhetünk, ahogy a Mapei videójában láthatjuk:

A falak sokkal hatékonyabban megtartják majd a hőt, így nyugodtan, kényelmesen telik az otthonlét. Azt pedig mondanunk sem kell, ez milyen fontossá vált az utóbbi időszakban.

Mire figyeljünk a választásnál?

A rendszer mindenképp jó ötlet – ha tehetjük, válasszunk egy minőségi komplett hőszigetelési rendszert, ahelyett, hogy külön-külön szereznénk be a hozzávalókat. Miért érdemes? A gyártók úgy fejlesztik ki ezeket a rendszereket, hogy minden a lehető legnagyobb hatékonysággal működjön: maximálisan odafigyelnek a részletekre, semmi nem hiányzik, teljes rendszert kapunk. 

Így nem kell működési problémáktól tartunk, minden tökéletesen illik egymáshoz – vagyis nyugodtan kitörölhetjük a szerelők telefonszámát a Kedvencekből.

És egészen biztosan nem történik ilyen:

De…? 

Ez a minőség általában egy kicsit nagyobb pénzbefektetéssel jár. Azonban az előnyök miatt sokkal jobban megéri, az ár-érték arány jóval kedvezőbb, mintha külön-külön szereznénk be a hőszigetelés elemeit, más és más gyártóktól – és akkor arról még nem beszéltünk, hogy a komplett rendszerekhez komplett hosszútávú garanciát kapunk.

Ha a komplett rendszer mellett tesszük le voksunkat, újabb választás áll előtt: ásványgyapotos vagy polisztirolos legyen? Az ásványgyapotos ugyan drágább, de tökéletes páraáteresztése miatt kitűnő rendszernek számít, és a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel. A polisztorolos rendszer választása esetén pedig: nem kell annyira mélyen pénztárcánkba nyúlnunk, és ez a típusú hőszigetelés kevésbé terheli meg a falakat. 

IDE KATTINTVA a Mapei fantasztikus komplett hőszigetelési rendszerei közt egészen biztosan rálelünk a számunkra ideális megoldásra.

Utána pedig ideje gondoskodnunk a védelemről az algásodás és a penész ellen. 

Ehhez egy minőségi, tartós vakolatra van szükségünk, amely könnyen felveszi a harcot a szeszélyes időjárással és a környezeti szennyeződésekkel. Páraáteresztő, vízlepergető, portaszító – és szép. 

IDE KATTINTVA biztosan megtaláljuk a számunkra ideális vakolatot.

Ha jól választunk hőszigetelést, komfortos, energiatakarékos és strapabíró otthonunk lesz.

IDE KATTINTVA mindent megtudhatunk a témáról a Mapei ingyenes e-bookjából!


Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

This image has an empty alt attribute; its file name is Screen-Shot-2020-11-17-at-10.58.47.png

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...