Ettől lesz biztonságos a fürdőszoba!

Ha többgenerációs otthonban élünk, szüleinknek vagy nagyszüleinknek tervezünk otthont, vagy azt vesszük észre magunkon, hogy már nem megy olyan könnyen a mozgás, nem olyan rugalmasak az ízületeink, mint régebben, akkor ezt a szempontot a fürdőszoba berendezésénél is érdemes figyelembe venni.

Sokaknak igazi kihívást jelent, hogy belépjenek a fürdőkádba – de szerencsére létezik megoldás, amely könnyeddé és egyszerűvé teszi a fürdést azok számára is, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól, de szeretnének elnyúlni a forró vízben, hogy relaxálhassanak egy nehéz nap után.

Az M-Acryl Eco modelljének rendkívül alacsony a belépőmagassága, ezért azok is bátran használhatják, akiket idős koruk, betegségük eddig visszatartott a kádas fürdéstől.

Biztonság. Ez volt a kulcsszó az Eco megteremtésénél.

Egyre többen kerestek meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy „van-e olyan kádunk, amelybe könnyű belépni”, ezért úgy döntöttünk, létrehozzuk a tökéletes alacsony kádat.

Az Eco használatával újra jó érzés lesz fürdeni – nem kell attól szoronganunk, hogy ha nagy nehezen sikerült belépnünk a kádba, milyen nehéz lesz kivergődnünk belőle. Nem kell aggódnunk – felhőtlenül relaxálhatunk, és a jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy elkerüljük a felesleges stresszforrásokat.

Nem kell külső segítség, nem kellenek akrobatikus mutatványok vagy nyújtógyakorlatok a fürdés előtt – elég egy-egy könnyed mozdulat.

Mindez nem jelenti azt, hogy ne legyünk óvatosak: mindig jó ötlet kiegészíteni az Eco kádat egy stílusos króm kapaszkodóval. Azonban nem kell rettegve szorítanunk a kapaszkodót – játszi könnyedséggel beléphetünk a kádba, ugyanis az előlap nélküli Eco kád belépőmagassága akár 51 centiméter is lehet, ami 9-12 centiméterrel alacsonyabb a sztendernél.

Újra élmény lesz így a fürdés – és nem kell félnünk a balesetveszélytől.

Persze az Eco kádnak nem a könnyű belépés az egyetlen előnye: az alacsony belépőmagasságnak köszönhetően az Eco az egyik legkedvezőbb áron elérhető egyenes kád.

Gyönyörű fehér szín, letisztult, modern formavilág, visszafogott, mégis elegáns stílus… Nem csoda, hogy a szállodaipar is felfigyelt a biztonságos kádra: növelhetik vendégeik komfortérzetét, ráadásul a jó árnak köszönhetően a beruházással, a kevés vízhasználattal  – mivel az alacsony magasság révén kevesebb víz kell a kád megtöltéséhez – pedig az üzemeltetéssel is elégedettek lehetnek.

És természetesen a minőségre 10 év garanciát is vállalunk.

Alacsony belépőmagasság, alacsony ár – magas minőség és komfort. Válassza az Eco kádat a biztonságos és kényelmes fürdésértKATTINTS IDE, ha szeretnél többet megtudni!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...