ENERGIATAKARÉKOS FŰTÉS? KÉT SZÓ: LEVEGŐS HŐSZIVATTYÚ!

Minden évben felismerjük, hogy otthonunk fűtési és hűtési energiaellátása kiemelkedően fontos az ideális életminőségünk megteremtésében. Télen kedvező üzemeltetési költségek mellett szeretnénk meleget, nyáron gyorsan és magas komfort mellett vágyunk a hűtésre.

levegős hőszivattyúk olyan készülékek, amelyek kiegészítő fűtés nélkül kifűtik otthonunkat, kimagaslóan energiatakarékos módon, továbbá a nyári kánikulában képesek a szükséges hűtésigényt dinamikusan és zavartalan módon biztosítani. A rendszer a levegő hőenergiáját felhasználva képes 1kWh villamos energiából, 4kWh fűtési energiát biztosítani.

Új építésű ház esetében egy azonnal megtérülő befektetésről beszélünk. Levegős hőszivattyú esetén a fűtésre fordítandó összeg töredéke a hagyományos rendszerek költségének, továbbá napelemmel a teljes áramigény fedezhető, így nullára csökkenhet a fűtési költség. Hőszivattyús rendszerek esetében „GEO” tarifa, vagy „H” tarifa igénylése is elérhető, így a rendszerek üzemeltetéséhez ~22-24Ft-ért jutunk 1kWh-hoz.

A hagyományos fűtési módok legtöbb esetben a mai elvárásokkal szemben korszerűtlenek. A hőleadók lényegesen alacsonyabb tudásúak, mint a modern levegős hőszivattyús készülékek (páratartalom-szabályozás, allergénszűrés stb.).

Továbbá levegős hőszivattyús rendszert telepíteni környezetbarát megoldás, egy jövőbe mutató technológia alkalmazása. A hőtermelő egységek dinamikusak, a hőleadó készülékek pedig számtalan extrával és kényelmi funkcióval rendelkeznek, így minden igényt kielégítenek: WiFi-s vezérlés, baktériumszűrés, allergiamentesség, időzíthetőség és még sok-sok extra funkció.

Forrás: Budatech

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...