ENERGIATAKARÉKOS FŰTÉS? KÉT SZÓ: LEVEGŐS HŐSZIVATTYÚ!

Minden évben felismerjük, hogy otthonunk fűtési és hűtési energiaellátása kiemelkedően fontos az ideális életminőségünk megteremtésében. Télen kedvező üzemeltetési költségek mellett szeretnénk meleget, nyáron gyorsan és magas komfort mellett vágyunk a hűtésre.

levegős hőszivattyúk olyan készülékek, amelyek kiegészítő fűtés nélkül kifűtik otthonunkat, kimagaslóan energiatakarékos módon, továbbá a nyári kánikulában képesek a szükséges hűtésigényt dinamikusan és zavartalan módon biztosítani. A rendszer a levegő hőenergiáját felhasználva képes 1kWh villamos energiából, 4kWh fűtési energiát biztosítani.

Új építésű ház esetében egy azonnal megtérülő befektetésről beszélünk. Levegős hőszivattyú esetén a fűtésre fordítandó összeg töredéke a hagyományos rendszerek költségének, továbbá napelemmel a teljes áramigény fedezhető, így nullára csökkenhet a fűtési költség. Hőszivattyús rendszerek esetében „GEO” tarifa, vagy „H” tarifa igénylése is elérhető, így a rendszerek üzemeltetéséhez ~22-24Ft-ért jutunk 1kWh-hoz.

A hagyományos fűtési módok legtöbb esetben a mai elvárásokkal szemben korszerűtlenek. A hőleadók lényegesen alacsonyabb tudásúak, mint a modern levegős hőszivattyús készülékek (páratartalom-szabályozás, allergénszűrés stb.).

Továbbá levegős hőszivattyús rendszert telepíteni környezetbarát megoldás, egy jövőbe mutató technológia alkalmazása. A hőtermelő egységek dinamikusak, a hőleadó készülékek pedig számtalan extrával és kényelmi funkcióval rendelkeznek, így minden igényt kielégítenek: WiFi-s vezérlés, baktériumszűrés, allergiamentesség, időzíthetőség és még sok-sok extra funkció.

Forrás: Budatech

2022. augusztus 23.

Álljuk álomjakuzzid áramfogyasztását egy évig!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – a cég annyira bízik a medencéiben, hogy az első év várható energiafogyasztását megkapjuk ajándékba, ha prémium...

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...