Csempemintához a függöny színét?

Maximalisták, figyelem! Szalonunk legnagyobb, zuglói minta-bemutatóterme egyre sokoldalúbb és sokszínűbb – a szó legszorosabb értelmében. Álomszép függönyök és lakástextilek kaphatóak nálunk mostantól, a szivárvány minden színében. Érdemes tehát újra és újra betérnie hozzánk – akkor is, ha már elkészült a fürdőszoba…

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

A VS Fürdőszobaszalon ismét valami újdonsággal rukkolt elő a lakberendezés szerelmeseinek: ez pedig nem más, mint a gyönyörű, minőségi anyagokból készült lakástextíliák!

Áttetsző, ragyogó, csillámló, természetes hatású? Selymesen fényes, vagy durván szőtt? Világos, napsütötte színek, áttetsző fehér árnyalatok, vagy éppen sötét, drámai összhatás?

A választék pedig elképesztően sokoldalú – ahogy az Önök igényei is. Elvégre ahány ember, annyiféle ízlés – szokták mondani.

Függönybemutató állványaink, és lakástextil-sarkunk március közepétől egy szép, nívós üzlettérben képviselteti magát, egy légtérben a hidegburkolatainkkal.

Így, ha Önnek az az álma, hogy az egész házat egy stílusra, egy színvilágra hangolja – most még könnyebben megvalósulhat. Elvégre ritkán találni olyan szalont, vagy lakberendezési központot, ahol már egyből a frissen kiválasztott csempe mintájához vagy textúrájához igazíthatjuk a függöny, a sötétítő, az asztali futó, vagy az ágytakaró színeit és anyagát.Higgye el, ez ma már nem luxus.

A luxus az lenne, ha az ilyen apró részletekben hosszú időre elvesznénk.

Elvégre ki engedheti meg manapság magának, hogy félnapokat mászkáljon egy-egy darab függönysállal vagy csempemintával a kezében, és boltról boltra keresse kiválasztottja mellé a tökéletes párt? Ehelyett most itt a lehetőség, hogy gyorsan, helyben megtörténhessen a tökéletes színegyeztetés és választás.

Függönyspecialistánk és fürdőszoba-tervezőink pedig mindenben segítenek:

Nem csak stílustanácsadással, 3D Látványtervezéssel – hanem remek ötletekkel, lakberendezési tippekkel, és a függönyök esetén pedig helyszíni szolgáltatásokkal is várjuk.

Helyszíni felmérést és szerelést is vállalunk, sötétítő függönyeihez pedig megvarrjuk a színében és anyagában azonos ágytakarót, díszpárnákat. A szép, minőségi anyagból készült, változatos textúrájú textíliák teszik igazán otthonná a lakást, a házat.

A jó lakástextil persze, nem áll meg a függönynél! Ha úgy gondolja, az Ön otthonába nem illik a függöny vagy a sötétítő, vagy csak még nem szeretné lecserélni a régit – akkor is megári betérni és szétnézni nálunk, hiszen meleg és otthonos hatást varázsolhat egy szép terítővel, asztali futóval, vagy néhány trendi színekbe öltöztetett díszpárnával.

Frissesség és tavaszi megújulás? Ne csak a gardróbjára gondoljon évszakváltáskor!

Itt a tavasz, érdemes friss, fiatalos, üde színekkel feldobni az enteriőrt.

Vagy mit szólna egy nőies, finom tavaszi virágmintához, vagy a cseresznyevirágzást megidéző halvány púderes színek varázslatához? Vagy inkább a vidéki country stílus és a minta-kavalkád derítené jókedvre?

A függönyünk hosszát és anyagát viszont mindig a berendezéshez igazodva érdemes megválasztani, és ne feledjük – ahogyan a csempe, és a burkolatok esetében is igaz – hogy a nagyobb felületek akár az egész helyiség méretét, vagy alakját is képesek optikailag megváltoztatni.

Hogyan varázsolhatok ügyesen a térben egy jól megválasztott függönnyel?

Kisebb terekbe itt is a fehér, vagy annak melegebb hatású, tört árnyalatai ajánlottak.

Ott, ahol pedig kevés a fény, vagy élvezni szeretnénk a mesés panorámát az ablakból – akkor a tökéletes választás a ragyogó, szinte teljesen fényáteresztő, finom anyagok, melyek szinte alig látszanak, mégis öltöztetik a teret.

Nagyobb terekbe persze, már bátrabban nyúlhatunk a sötétebb árnyalatok, vagy az erőteljesebb mintákhoz is akár.

Ezerarcú függönyök, a szivárvány minden árnyalatában…

Fényáteresztő modern anyagok, klasszikus szépségek, természetes hatású textúrák a szivárvány szinte minden elképzelhető színében, élőben is megnézhető, tapintható mintasálakon.

Voilok, színátmenetes organzák, jaquardok? Minden méretben és árnyalatban sorakozva, Önre várnak, hogy kiválassza közülük otthonába a lehető legszebbet! Azt viszont nem ígérjük, hogy a sok szépség közül könnyű lesz választani – de itt vagyunk és segítünk!

Forduljon bátran a VS Fürdőszoba szakértő csapatához – most már akkor is, ha szeretné felöltöztetni a már újjávarázsolt otthonát!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...