Csempemintához a függöny színét?

Maximalisták, figyelem! Szalonunk legnagyobb, zuglói minta-bemutatóterme egyre sokoldalúbb és sokszínűbb – a szó legszorosabb értelmében. Álomszép függönyök és lakástextilek kaphatóak nálunk mostantól, a szivárvány minden színében. Érdemes tehát újra és újra betérnie hozzánk – akkor is, ha már elkészült a fürdőszoba…

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

          

Argenta

A VS Fürdőszobaszalon ismét valami újdonsággal rukkolt elő a lakberendezés szerelmeseinek: ez pedig nem más, mint a gyönyörű, minőségi anyagokból készült lakástextíliák!

Áttetsző, ragyogó, csillámló, természetes hatású? Selymesen fényes, vagy durván szőtt? Világos, napsütötte színek, áttetsző fehér árnyalatok, vagy éppen sötét, drámai összhatás?

A választék pedig elképesztően sokoldalú – ahogy az Önök igényei is. Elvégre ahány ember, annyiféle ízlés – szokták mondani.

Függönybemutató állványaink, és lakástextil-sarkunk március közepétől egy szép, nívós üzlettérben képviselteti magát, egy légtérben a hidegburkolatainkkal.

Így, ha Önnek az az álma, hogy az egész házat egy stílusra, egy színvilágra hangolja – most még könnyebben megvalósulhat. Elvégre ritkán találni olyan szalont, vagy lakberendezési központot, ahol már egyből a frissen kiválasztott csempe mintájához vagy textúrájához igazíthatjuk a függöny, a sötétítő, az asztali futó, vagy az ágytakaró színeit és anyagát.Higgye el, ez ma már nem luxus.

A luxus az lenne, ha az ilyen apró részletekben hosszú időre elvesznénk.

Elvégre ki engedheti meg manapság magának, hogy félnapokat mászkáljon egy-egy darab függönysállal vagy csempemintával a kezében, és boltról boltra keresse kiválasztottja mellé a tökéletes párt? Ehelyett most itt a lehetőség, hogy gyorsan, helyben megtörténhessen a tökéletes színegyeztetés és választás.

Függönyspecialistánk és fürdőszoba-tervezőink pedig mindenben segítenek:

Nem csak stílustanácsadással, 3D Látványtervezéssel – hanem remek ötletekkel, lakberendezési tippekkel, és a függönyök esetén pedig helyszíni szolgáltatásokkal is várjuk.

Helyszíni felmérést és szerelést is vállalunk, sötétítő függönyeihez pedig megvarrjuk a színében és anyagában azonos ágytakarót, díszpárnákat. A szép, minőségi anyagból készült, változatos textúrájú textíliák teszik igazán otthonná a lakást, a házat.

A jó lakástextil persze, nem áll meg a függönynél! Ha úgy gondolja, az Ön otthonába nem illik a függöny vagy a sötétítő, vagy csak még nem szeretné lecserélni a régit - akkor is megári betérni és szétnézni nálunk, hiszen meleg és otthonos hatást varázsolhat egy szép terítővel, asztali futóval, vagy néhány trendi színekbe öltöztetett díszpárnával.

Frissesség és tavaszi megújulás? Ne csak a gardróbjára gondoljon évszakváltáskor!

Itt a tavasz, érdemes friss, fiatalos, üde színekkel feldobni az enteriőrt.

Vagy mit szólna egy nőies, finom tavaszi virágmintához, vagy a cseresznyevirágzást megidéző halvány púderes színek varázslatához? Vagy inkább a vidéki country stílus és a minta-kavalkád derítené jókedvre?

A függönyünk hosszát és anyagát viszont mindig a berendezéshez igazodva érdemes megválasztani, és ne feledjük – ahogyan a csempe, és a burkolatok esetében is igaz – hogy a nagyobb felületek akár az egész helyiség méretét, vagy alakját is képesek optikailag megváltoztatni.

Hogyan varázsolhatok ügyesen a térben egy jól megválasztott függönnyel?

Kisebb terekbe itt is a fehér, vagy annak melegebb hatású, tört árnyalatai ajánlottak.

Ott, ahol pedig kevés a fény, vagy élvezni szeretnénk a mesés panorámát az ablakból – akkor a tökéletes választás a ragyogó, szinte teljesen fényáteresztő, finom anyagok, melyek szinte alig látszanak, mégis öltöztetik a teret.

Nagyobb terekbe persze, már bátrabban nyúlhatunk a sötétebb árnyalatok, vagy az erőteljesebb mintákhoz is akár.

Ezerarcú függönyök, a szivárvány minden árnyalatában…

Fényáteresztő modern anyagok, klasszikus szépségek, természetes hatású textúrák a szivárvány szinte minden elképzelhető színében, élőben is megnézhető, tapintható mintasálakon.

Voilok, színátmenetes organzák, jaquardok? Minden méretben és árnyalatban sorakozva, Önre várnak, hogy kiválassza közülük otthonába a lehető legszebbet! Azt viszont nem ígérjük, hogy a sok szépség közül könnyű lesz választani – de itt vagyunk és segítünk!

Forduljon bátran a VS Fürdőszoba szakértő csapatához – most már akkor is, ha szeretné felöltöztetni a már újjávarázsolt otthonát!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. szeptember 15.

A fenntarthatóság fontos szemlélet – interjú Pusztai Annával a Jövő Otthonai építész ötletpályázat egyik különdíjasával

Júniusban hirdettük ki a Jövő Otthonai építész ötletpályázat nyerteseit, amely idén a „Vidéki ház Kisszékelyben” címet kapta. Pusztai Anna a II. kategóriában, azaz a praktizáló...

2019. augusztus 02.

Kedvencünk, a beton

A beton közel sem új keletű dolog: már a rómaiak is előszeretettel alkalmazták különböző építészeti és dizájn célokra is, hiszen kiváló mechanikai szilárdságú, biztonságos,...

2019. július 26.

Ablak a középpontban – nemzetközi építész pályázat

Ezúttal egy partnerünk pályázatára szeretnénk felhívni az építész szakma figyelmét, hiszen még lehet jelentkezni az Internorm nemzetközi építész pályázatára! Az „Ablak a...