Csempemintához a függöny színét?

Maximalisták, figyelem! Szalonunk legnagyobb, zuglói minta-bemutatóterme egyre sokoldalúbb és sokszínűbb – a szó legszorosabb értelmében. Álomszép függönyök és lakástextilek kaphatóak nálunk mostantól, a szivárvány minden színében. Érdemes tehát újra és újra betérnie hozzánk – akkor is, ha már elkészült a fürdőszoba…

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

          

Argenta

A VS Fürdőszobaszalon ismét valami újdonsággal rukkolt elő a lakberendezés szerelmeseinek: ez pedig nem más, mint a gyönyörű, minőségi anyagokból készült lakástextíliák!

Áttetsző, ragyogó, csillámló, természetes hatású? Selymesen fényes, vagy durván szőtt? Világos, napsütötte színek, áttetsző fehér árnyalatok, vagy éppen sötét, drámai összhatás?

A választék pedig elképesztően sokoldalú – ahogy az Önök igényei is. Elvégre ahány ember, annyiféle ízlés – szokták mondani.

Függönybemutató állványaink, és lakástextil-sarkunk március közepétől egy szép, nívós üzlettérben képviselteti magát, egy légtérben a hidegburkolatainkkal.

Így, ha Önnek az az álma, hogy az egész házat egy stílusra, egy színvilágra hangolja – most még könnyebben megvalósulhat. Elvégre ritkán találni olyan szalont, vagy lakberendezési központot, ahol már egyből a frissen kiválasztott csempe mintájához vagy textúrájához igazíthatjuk a függöny, a sötétítő, az asztali futó, vagy az ágytakaró színeit és anyagát.Higgye el, ez ma már nem luxus.

A luxus az lenne, ha az ilyen apró részletekben hosszú időre elvesznénk.

Elvégre ki engedheti meg manapság magának, hogy félnapokat mászkáljon egy-egy darab függönysállal vagy csempemintával a kezében, és boltról boltra keresse kiválasztottja mellé a tökéletes párt? Ehelyett most itt a lehetőség, hogy gyorsan, helyben megtörténhessen a tökéletes színegyeztetés és választás.

Függönyspecialistánk és fürdőszoba-tervezőink pedig mindenben segítenek:

Nem csak stílustanácsadással, 3D Látványtervezéssel – hanem remek ötletekkel, lakberendezési tippekkel, és a függönyök esetén pedig helyszíni szolgáltatásokkal is várjuk.

Helyszíni felmérést és szerelést is vállalunk, sötétítő függönyeihez pedig megvarrjuk a színében és anyagában azonos ágytakarót, díszpárnákat. A szép, minőségi anyagból készült, változatos textúrájú textíliák teszik igazán otthonná a lakást, a házat.

A jó lakástextil persze, nem áll meg a függönynél! Ha úgy gondolja, az Ön otthonába nem illik a függöny vagy a sötétítő, vagy csak még nem szeretné lecserélni a régit - akkor is megári betérni és szétnézni nálunk, hiszen meleg és otthonos hatást varázsolhat egy szép terítővel, asztali futóval, vagy néhány trendi színekbe öltöztetett díszpárnával.

Frissesség és tavaszi megújulás? Ne csak a gardróbjára gondoljon évszakváltáskor!

Itt a tavasz, érdemes friss, fiatalos, üde színekkel feldobni az enteriőrt.

Vagy mit szólna egy nőies, finom tavaszi virágmintához, vagy a cseresznyevirágzást megidéző halvány púderes színek varázslatához? Vagy inkább a vidéki country stílus és a minta-kavalkád derítené jókedvre?

A függönyünk hosszát és anyagát viszont mindig a berendezéshez igazodva érdemes megválasztani, és ne feledjük – ahogyan a csempe, és a burkolatok esetében is igaz – hogy a nagyobb felületek akár az egész helyiség méretét, vagy alakját is képesek optikailag megváltoztatni.

Hogyan varázsolhatok ügyesen a térben egy jól megválasztott függönnyel?

Kisebb terekbe itt is a fehér, vagy annak melegebb hatású, tört árnyalatai ajánlottak.

Ott, ahol pedig kevés a fény, vagy élvezni szeretnénk a mesés panorámát az ablakból – akkor a tökéletes választás a ragyogó, szinte teljesen fényáteresztő, finom anyagok, melyek szinte alig látszanak, mégis öltöztetik a teret.

Nagyobb terekbe persze, már bátrabban nyúlhatunk a sötétebb árnyalatok, vagy az erőteljesebb mintákhoz is akár.

Ezerarcú függönyök, a szivárvány minden árnyalatában…

Fényáteresztő modern anyagok, klasszikus szépségek, természetes hatású textúrák a szivárvány szinte minden elképzelhető színében, élőben is megnézhető, tapintható mintasálakon.

Voilok, színátmenetes organzák, jaquardok? Minden méretben és árnyalatban sorakozva, Önre várnak, hogy kiválassza közülük otthonába a lehető legszebbet! Azt viszont nem ígérjük, hogy a sok szépség közül könnyű lesz választani – de itt vagyunk és segítünk!

Forduljon bátran a VS Fürdőszoba szakértő csapatához – most már akkor is, ha szeretné felöltöztetni a már újjávarázsolt otthonát!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. április 17.

Frank Lloyd Wright – 60 éve hunyt el a szerves építészet atyja

1959. április 9-én távozott el közülünk az egyik legnagyobb hatású amerikai építész. Sokan Frank Lloyd Wrightot tartják az első sztárépítésznek, építményei legendásak, házai...

2019. április 14.

Impozáns ablakkeretek kőből

Az ajtók és ablakok meghatározzák az épület jellegét, főleg ha a homlokzaton helyezkednek el. A kőből készült szegéllyel eleganciát adunk a háznak. Mivel nincs két egyforma méretű...

2019. április 11.

Construma után

A hétvégén zajlott az év legnagyobb építőipari eseménye, amely az OTTHONNEKED platform számára is nagyon különleges rendezvény. Az OTTHONDesign kiállításon belül helyet kapó...