Csempemintához a függöny színét?

Maximalisták, figyelem! Szalonunk legnagyobb, zuglói minta-bemutatóterme egyre sokoldalúbb és sokszínűbb – a szó legszorosabb értelmében. Álomszép függönyök és lakástextilek kaphatóak nálunk mostantól, a szivárvány minden színében. Érdemes tehát újra és újra betérnie hozzánk – akkor is, ha már elkészült a fürdőszoba…

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

A VS Fürdőszobaszalon ismét valami újdonsággal rukkolt elő a lakberendezés szerelmeseinek: ez pedig nem más, mint a gyönyörű, minőségi anyagokból készült lakástextíliák!

Áttetsző, ragyogó, csillámló, természetes hatású? Selymesen fényes, vagy durván szőtt? Világos, napsütötte színek, áttetsző fehér árnyalatok, vagy éppen sötét, drámai összhatás?

A választék pedig elképesztően sokoldalú – ahogy az Önök igényei is. Elvégre ahány ember, annyiféle ízlés – szokták mondani.

Függönybemutató állványaink, és lakástextil-sarkunk március közepétől egy szép, nívós üzlettérben képviselteti magát, egy légtérben a hidegburkolatainkkal.

Így, ha Önnek az az álma, hogy az egész házat egy stílusra, egy színvilágra hangolja – most még könnyebben megvalósulhat. Elvégre ritkán találni olyan szalont, vagy lakberendezési központot, ahol már egyből a frissen kiválasztott csempe mintájához vagy textúrájához igazíthatjuk a függöny, a sötétítő, az asztali futó, vagy az ágytakaró színeit és anyagát.Higgye el, ez ma már nem luxus.

A luxus az lenne, ha az ilyen apró részletekben hosszú időre elvesznénk.

Elvégre ki engedheti meg manapság magának, hogy félnapokat mászkáljon egy-egy darab függönysállal vagy csempemintával a kezében, és boltról boltra keresse kiválasztottja mellé a tökéletes párt? Ehelyett most itt a lehetőség, hogy gyorsan, helyben megtörténhessen a tökéletes színegyeztetés és választás.

Függönyspecialistánk és fürdőszoba-tervezőink pedig mindenben segítenek:

Nem csak stílustanácsadással, 3D Látványtervezéssel – hanem remek ötletekkel, lakberendezési tippekkel, és a függönyök esetén pedig helyszíni szolgáltatásokkal is várjuk.

Helyszíni felmérést és szerelést is vállalunk, sötétítő függönyeihez pedig megvarrjuk a színében és anyagában azonos ágytakarót, díszpárnákat. A szép, minőségi anyagból készült, változatos textúrájú textíliák teszik igazán otthonná a lakást, a házat.

A jó lakástextil persze, nem áll meg a függönynél! Ha úgy gondolja, az Ön otthonába nem illik a függöny vagy a sötétítő, vagy csak még nem szeretné lecserélni a régit – akkor is megári betérni és szétnézni nálunk, hiszen meleg és otthonos hatást varázsolhat egy szép terítővel, asztali futóval, vagy néhány trendi színekbe öltöztetett díszpárnával.

Frissesség és tavaszi megújulás? Ne csak a gardróbjára gondoljon évszakváltáskor!

Itt a tavasz, érdemes friss, fiatalos, üde színekkel feldobni az enteriőrt.

Vagy mit szólna egy nőies, finom tavaszi virágmintához, vagy a cseresznyevirágzást megidéző halvány púderes színek varázslatához? Vagy inkább a vidéki country stílus és a minta-kavalkád derítené jókedvre?

A függönyünk hosszát és anyagát viszont mindig a berendezéshez igazodva érdemes megválasztani, és ne feledjük – ahogyan a csempe, és a burkolatok esetében is igaz – hogy a nagyobb felületek akár az egész helyiség méretét, vagy alakját is képesek optikailag megváltoztatni.

Hogyan varázsolhatok ügyesen a térben egy jól megválasztott függönnyel?

Kisebb terekbe itt is a fehér, vagy annak melegebb hatású, tört árnyalatai ajánlottak.

Ott, ahol pedig kevés a fény, vagy élvezni szeretnénk a mesés panorámát az ablakból – akkor a tökéletes választás a ragyogó, szinte teljesen fényáteresztő, finom anyagok, melyek szinte alig látszanak, mégis öltöztetik a teret.

Nagyobb terekbe persze, már bátrabban nyúlhatunk a sötétebb árnyalatok, vagy az erőteljesebb mintákhoz is akár.

Ezerarcú függönyök, a szivárvány minden árnyalatában…

Fényáteresztő modern anyagok, klasszikus szépségek, természetes hatású textúrák a szivárvány szinte minden elképzelhető színében, élőben is megnézhető, tapintható mintasálakon.

Voilok, színátmenetes organzák, jaquardok? Minden méretben és árnyalatban sorakozva, Önre várnak, hogy kiválassza közülük otthonába a lehető legszebbet! Azt viszont nem ígérjük, hogy a sok szépség közül könnyű lesz választani – de itt vagyunk és segítünk!

Forduljon bátran a VS Fürdőszoba szakértő csapatához – most már akkor is, ha szeretné felöltöztetni a már újjávarázsolt otthonát!

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...