Az Internorm most még több színt visz az életébe!

Miben más az Internorm? Az építészet olyan sokszínű mint az emberek, akik ezekben élnek. Azonban nem csak az építési mód adja meg egy épület stílusát – az ablakok és az ajtók jelentősen kiemelik egy ház karakterét. Internorm ablakokkal és ajtókkal megvalósíthatja egyéni elképzeléseit otthonáról.

A cikket szerkesztette: Internorm

Napjainkban is hódít még a minimalizmus: letisztult architektúra, hatalmas üvegfelületek, fehér-szürke színdominancia. Ehhez a stílushoz sajátos építtetői igények társulnak. Hogyan válasszunk nyílászárót, ami az elvárásoknak megfelel? Tudjuk-e mit várhatunk el komfortban, biztonságban, egyedi elképzeléseink megvalósításában?

Köztudott, hogy az egy családi házra fordítandó fűtési energia kb. 25–30%-a szó szerint ablakon kidobott pénz. A hatalmas üvegfalakkal rendelkező épületeknél ezért még fontosabb olyan ablakok, ajtók választása, hogy az épület energetikailag egyik leggyengébb láncszeméből energianyerő eszköz legyen.

Maximálisan minimalista dizájn

Az Internorm KF 405 műanyag/alumínium ablakát a minimalista stílushoz teremtették. Ráadásul az üvegszárnyas kivitelnek köszönhetően nemcsak több napfény jut be a szobába, de a fix és a nyíló szerkezetek kívülről teljesen egyformák.

A 21. század ablaka a dizájn és technológia szerelmeseinek

Akit a technika vívmánya nyűgöz le, annak a műanyag ablakok csúcsterméke, az Internorm KF 500 ablaka a megfelelő választás. Az Európában piacvezető osztrák gyártó ebbe az ablakba sűrítette 85 év gyártási tapasztalatát. A még több fényt biztosító üvegszárnytól és az ablakgyártásban kuriózumnak számító láthatatlan vasalattól a KF 500 ablak igazi dizájntermékké válik. De mi lehet a dizájnnál még fontosabb? A biztonság. Az Internorm saját fejlesztésű vasalatának köszönhetően ez a műanyag ablak szinte kiemelhetetlen – ezt több betörési próba is igazolja. A kérésre az ablakba építhető hőcserélős szellőzővel pedig ablaknyitás nélkül is folyamatosan friss, pollenmentes levegő biztosítható a lakásban. És mindezt a tulajdonos akár a telefonjáról is vezérelheti.

Vigye haza a természetet!

Mindenkinek más elképzelése van a tökéletes otthonról. Egy dologban azonban egyetértünk: a nappaliban ragaszkodunk az óriási üvegfelületekhez, hogy minél szervesebben kapcsolódjon a belső tér a külső természettel. Ehhez igazán nagy-vonalú megoldás az emelő-toló ajtó. A hőszigetelt, lapos küszöbön laza mozdulattal kitolhatjuk a zsúrkocsit a teraszra, a hatalmas ajtószárny gyerekek által is könnyedén mozgatható. Aki már látott ilyet, az érti, miért rajongunk ezért az impozáns megoldásért! Valljuk meg, ez a kivitel a legdrágább verzió. Érdemes elgondolkodni, vajon tényleg mindenhova ezt kell választanunk? Jóval költséghatékonyabb megoldás, ha a fix üvegeket kombináljuk egy „akár kívül-belül síkban záródó‟ teraszajtóval.

Az Internorm teljes termékválasztéka működés közben megtekinthető és kipróbálható Európa második legnagyobb nyílászáró-bemutatótermében Budaörsön. Látogasson el a 600 m2-es Internorm központi bemutatótermébe, ahol az ablakok és ajtók szakértői személyre szabott tanácsadás keretében segítenek kiválasztani termékeink közül az igényeinek leginkább megfelelőt!

Internorm

Az Internorm ablakok kiváló hő- és hangszigetelésükkel biztosítják, hogy otthon igazán komfortosan érezzük magunkat. Az ablakok precízen zárnak, évek múltán is tökéletesen működnek. A négyféle design kialakításban rendelhető ablakok mellé ugyanabban a stílusban emelő-toló ajtókat és bejárati ajtókat is választhat.

Kiemelkedő műszaki tulajdonságaik mellett az Internorm ablakok és bejárati ajtók egyedi kialakításukkal hódítanak. A cég akciója keretében most arra is lehetősége nyílik, hogy álmai nyílászáróihoz jusson.


Válassza az Internorm ablakrendszert!

Ha ugyanis bármelyik Internorm ablakrendszert választva a rendelését 2018 május 18-ig leadja, akkor ablakaira a külső alumínium borítást ajándékba kapja! Ez az akció csak a standard színekre vonatkozik, melyekről részletesebben az Internorm-márkakereskedőjénél érdeklődhet. (Az akció csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.)

Miért érdemes külső aluborításos ablakot választani?

Mert ezzel a technológiával Ön olyan ablakhoz jut, ami:

– csúcsminőségű: jobban és tovább ellenáll az időjárás viszontagságainak

– esztétikus: a házon egységes külső megjelenést biztosít

– 100% időtálló: nem vetemedik és soha nem kell festeni

– tökéletesen kombinálható: házon belül minden helyiségben igényei szerint választhat a műanyag vagy a fa között

 

Ajándék ujjlenyomat leolvasó az Internorm főbejárati ajtókhoz

Minden Internorm-bejárati ajtó egyedi. Mert minden bejárati ajtó az Ön által megadott méretben és elképzelései szerint készül Ausztriában. Öt alumínium-bejárati ajtó rendszer és két fa/alu bejárati ajtó rendszer számtalan modellje közül választhat.

Tervezze meg saját bejárati ajtaját saját elképzelései szerint! Válasszon teli paneles vagy éppen üvegbetétes ajtólap közül, válassza ki hozzá a megfelelő oldalrészeket, felülvilágítót, fogantyút, színeket stb. Elképzeléseinek semmi nem szab határt!

Ha nem szeretne a kulcscsomókkal bajlódni, akkor az Internorm ajánlatának biztosan örülni fog. A cég akciója remek lehetőség arra, hogy megkönnyítse életét, ugyanis ha 2018. május 18-ig bármilyen főbejárati ajtót rendel, akkor ajándékba kap hozzá egy ujjlenyomat leolvasót. (Az ajánlat csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.)

Tervezze meg álmai bejárati ajtaját az Ajtóvarázsló applikációval! Egy gombnyomással ajánlatot is kérhet az így kialakított bejárati ajtóra!

2021. augusztus 26.

Járd körbe Frank Sinatra egykori legendás otthonát!

Frank Sinatra minden idők egyik legnagyobb sztárja. Pop-dzsessz énekes, színész, vállalkozó – legenda. Az 1915-ben született Sinatra hosszú élete alatt rengeteg emlékezetes dalt és...

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...