Az Internorm most még több színt visz az életébe!

Miben más az Internorm? Az építészet olyan sokszínű mint az emberek, akik ezekben élnek. Azonban nem csak az építési mód adja meg egy épület stílusát – az ablakok és az ajtók jelentősen kiemelik egy ház karakterét. Internorm ablakokkal és ajtókkal megvalósíthatja egyéni elképzeléseit otthonáról.

Az Internorm ablakok kiváló hő- és hangszigetelésükkel biztosítják, hogy otthon igazán komfortosan érezzük magunkat. Az ablakok precízen zárnak, évek múltán is tökéletesen működnek. A négyféle design kialakításban rendelhető ablakok mellé ugyanabban a stílusban emelő-toló ajtókat és bejárati ajtókat is választhat.

Kiemelkedő műszaki tulajdonságaik mellett az Internorm ablakok és bejárati ajtók egyedi kialakításukkal hódítanak. A cég akciója keretében most arra is lehetősége nyílik, hogy álmai nyílászáróihoz jusson.


Válassza az Internorm ablakrendszert!

Ha ugyanis bármelyik Internorm ablakrendszert választva a rendelését 2018 május 18-ig leadja, akkor ablakaira a külső alumínium borítást ajándékba kapja! Ez az akció csak a standard színekre vonatkozik, melyekről részletesebben az Internorm-márkakereskedőjénél érdeklődhet. (Az akció csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.)

Miért érdemes külső aluborításos ablakot választani?

Mert ezzel a technológiával Ön olyan ablakhoz jut, ami:

– csúcsminőségű: jobban és tovább ellenáll az időjárás viszontagságainak

– esztétikus: a házon egységes külső megjelenést biztosít

– 100% időtálló: nem vetemedik és soha nem kell festeni

– tökéletesen kombinálható: házon belül minden helyiségben igényei szerint választhat a műanyag vagy a fa között

 

Ajándék ujjlenyomat leolvasó az Internorm főbejárati ajtókhoz

Minden Internorm-bejárati ajtó egyedi. Mert minden bejárati ajtó az Ön által megadott méretben és elképzelései szerint készül Ausztriában. Öt alumínium-bejárati ajtó rendszer és két fa/alu bejárati ajtó rendszer számtalan modellje közül választhat.

Tervezze meg saját bejárati ajtaját saját elképzelései szerint! Válasszon teli paneles vagy éppen üvegbetétes ajtólap közül, válassza ki hozzá a megfelelő oldalrészeket, felülvilágítót, fogantyút, színeket stb. Elképzeléseinek semmi nem szab határt!

Ha nem szeretne a kulcscsomókkal bajlódni, akkor az Internorm ajánlatának biztosan örülni fog. A cég akciója remek lehetőség arra, hogy megkönnyítse életét, ugyanis ha 2018. május 18-ig bármilyen főbejárati ajtót rendel, akkor ajándékba kap hozzá egy ujjlenyomat leolvasót. (Az ajánlat csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.)

Tervezze meg álmai bejárati ajtaját az Ajtóvarázsló applikációval! Egy gombnyomással ajánlatot is kérhet az így kialakított bejárati ajtóra!

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...