Az Internorm most még több színt visz az életébe!

Miben más az Internorm? Az építészet olyan sokszínű mint az emberek, akik ezekben élnek. Azonban nem csak az építési mód adja meg egy épület stílusát – az ablakok és az ajtók jelentősen kiemelik egy ház karakterét. Internorm ablakokkal és ajtókkal megvalósíthatja egyéni elképzeléseit otthonáról.

Az Internorm ablakok kiváló hő- és hangszigetelésükkel biztosítják, hogy otthon igazán komfortosan érezzük magunkat. Az ablakok precízen zárnak, évek múltán is tökéletesen működnek. A négyféle design kialakításban rendelhető ablakok mellé ugyanabban a stílusban emelő-toló ajtókat és bejárati ajtókat is választhat.

Kiemelkedő műszaki tulajdonságaik mellett az Internorm ablakok és bejárati ajtók egyedi kialakításukkal hódítanak. A cég akciója keretében most arra is lehetősége nyílik, hogy álmai nyílászáróihoz jusson.


Válassza az Internorm ablakrendszert!

Ha ugyanis bármelyik Internorm ablakrendszert választva a rendelését 2018 május 18-ig leadja, akkor ablakaira a külső alumínium borítást ajándékba kapja! Ez az akció csak a standard színekre vonatkozik, melyekről részletesebben az Internorm-márkakereskedőjénél érdeklődhet. (Az akció csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.)

Miért érdemes külső aluborításos ablakot választani?

Mert ezzel a technológiával Ön olyan ablakhoz jut, ami:

– csúcsminőségű: jobban és tovább ellenáll az időjárás viszontagságainak

– esztétikus: a házon egységes külső megjelenést biztosít

– 100% időtálló: nem vetemedik és soha nem kell festeni

– tökéletesen kombinálható: házon belül minden helyiségben igényei szerint választhat a műanyag vagy a fa között

 

Ajándék ujjlenyomat leolvasó az Internorm főbejárati ajtókhoz

Minden Internorm-bejárati ajtó egyedi. Mert minden bejárati ajtó az Ön által megadott méretben és elképzelései szerint készül Ausztriában. Öt alumínium-bejárati ajtó rendszer és két fa/alu bejárati ajtó rendszer számtalan modellje közül választhat.

Tervezze meg saját bejárati ajtaját saját elképzelései szerint! Válasszon teli paneles vagy éppen üvegbetétes ajtólap közül, válassza ki hozzá a megfelelő oldalrészeket, felülvilágítót, fogantyút, színeket stb. Elképzeléseinek semmi nem szab határt!

Ha nem szeretne a kulcscsomókkal bajlódni, akkor az Internorm ajánlatának biztosan örülni fog. A cég akciója remek lehetőség arra, hogy megkönnyítse életét, ugyanis ha 2018. május 18-ig bármilyen főbejárati ajtót rendel, akkor ajándékba kap hozzá egy ujjlenyomat leolvasót. (Az ajánlat csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.)

Tervezze meg álmai bejárati ajtaját az Ajtóvarázsló applikációval! Egy gombnyomással ajánlatot is kérhet az így kialakított bejárati ajtóra!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...