A Night Watch a legtrendibb zöld 2019-ben!

A PPG Paints vállalat minden évben kiválasztja a következő év legtrendibb színeit, ami 2019-ben a Night Watch fantázia névre hallgató zöld szín lesz. Azt mind jól tudjuk, hogy a megfelelő szín kiválasztása nem egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha ilyen merész árnyalatról van szó, mint a Night Watch.

Forrás: Pinterest

Vajon milyen előnyei vannak egy ilyen merész és sötét színnek, amilyen 2019 egyik legkarakteresebb színe lesz? A kortárs enteriőr design számtalan stílusirányzat jól eltalált keveredésével formálja otthonunkat és ebbe belefér, hogy hangsúlyos színek kerüljenek a falakra. Nem kell már azon görcsölnünk, hogy mit is kezdjünk az üres falfelületekkel. Nyugodtan felejtsük el a konzervatív megoldásokat, hangsúlyozzuk merész mintákkal a felületeket, mixeljünk különböző stílusokat, vagy akár álmaink legvadabb színével dobjuk fel a csupasz falakat!

Akkor sem kell lemondanunk a sötétebb árnyalatokról, ha kis alapterületű szobába szeretnénk ezt a színt használni. A legújabb lakástrendek egyenesen oda vannak a kreatív megoldásokért, ezért akár egyetlen falon is használhatjuk a Night Watch zöld színét. Emeljük ki vele a lakásunk egyetlen pontját, hangsúlyozzuk a kedvenc részleteinket vele, és merjük elengedni a fantáziánkat!

Forrás 1: Pinterest  Forrás 2: Pinterest

A Night Watch a természet megnyugtató közelségét hozza el az otthonunkba, ahol megpihenhetünk a mindennapok rohanása után. A zöld a harmónia színe, nyugalmat áraszt otthonunkba, továbbá a fejlődésre és a reményre utal. Amellett, hogy a zöld szimbolikájához ennyi pozitív fogalom kötődik, bizonyítottan a legmegnyugtatóbb szín az emberi szem számára. A Night Watch mély, majdnem jádekő megjelenéséhez hasonlító zöldje a természetből jól ismert szín. Ezzel a zölddel még közelebb hozhatjuk otthonunkba az erdők csendjét és az esőerdők titokzatos történeteit.

A szín előnye, hogy markáns megjelenése ellenére kiválóan párosítható a paletta más színeivel is, meglepő és abszolút trendszetter megjelenést biztosítva ezzel bármilyen térnek. Használjuk bátran textil formájában, sőt akár kültéri bútorainkat is lefesthetjük vele, csak rajtunk áll a nagyszerű végeredmény.

Forrás: Pinterest

Ha még csak most ismerkedik a lakásfelújítással és nem érzi magad kellően merésznek egy ilyen szín használatához, van egy megoldásunk az Ön számára. A PPG Trilak színtervezőt azért hoztuk létre, hogy átalakítás előtt megnézhesse, hogyan mutat majd a kiválasztott árnyalat az otthonában. Ehhez nem kell mást tennie, csak ellátogatni a weboldalunkra, feltölteni egy fotót az átalakítani kívánt szobáról, és a megfelelő árnyalattal átszínezni.

Forrás: Pinterest

Természetesen a trendkutatók több színt is választanak, amik az adott évben domináns szerepet fognak betölteni, ezért mindenki megtalálhatja a személyiségére szabott színt.

Olvassa el a Színek az otthunkban szakértői anyagunkat és tudja meg, hogy függ össze életvitelünk a színekkel!

A Trilak további termékeiről az OtthoNNeked Blog oldalán is tájékozódhat!

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...