A hollywoodi sztárszínésznő, Hilary Swank otthona igazi téli csodavilág – tele kutyákkal

Az Oscar-díjas Hilary Swank családi otthona sokkal barátságosabb, mint a legtöbb sztárvilla – és bővelkedik a menhelyi kutyusokban.

A 48 éves Hilary Swank harminc éve kezdte a szakmáját, és hamar befutott. Jelenleg két Oscar- és két Golden Globe-díjjal büszkélkedhet – valamint öt menhelyről mentett házikedvenccel.

Így tehát egy kutyabarát otthonra volt szüksége, hatalmas kerttel és barátságosan terekkel – olyan enteriőrrel, amelyben komfortosan élhetnek a négylábúak és kétlábuúak egyaránt.

Swank férjével, Philip Schneiderrel vásárolta meg a coloradói ingatlant, azonban csak 2020 második felében lettek kész a felújításokkal a járványhelyzet miatt – ekkor azonban rögtön beköltöztek.

Olyan otthont terveztek, amely összhangban van a gyönyörű természettel: Swank az állatok között és a természetben érzi a legjobban magát, így otthonuk Colorado egyik legszebb részén, a hegyekben terül el, legközelebbi szomszédjuk pedig kilométerekre lakik tőlük.

A ház berendezése is természetes: nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra – például a falak és a padló nagyrésze újrahasznosított fából készül, amelyeket egykori pajtákból szereztek be. 

Ahhoz, hogy kihasználják a csodálatos helyszínt, sokszor hatalmas üvegfalakat választottak, nyáron pedig a ház bizonyos részeit (például a konyhát) teljesen össze lehet nyitni a kültérrel.

Ha hasonlóan stílusos és letisztult konyhára vágyunk, nézzünk szét a Whirlpool kínálatában ide kattintva.

A berendezésnél számos dizájnerbútort és -kiegészítőt használtak – Mark Zeff lakberendező segítségével választották ki őket –, azonban a kutyák folyamatosan a házban mászkálnak, olykor latyakos tappancsokkal is, így kerülték a törékeny és nehezen tisztítható holmikat, és az elrendezés is rendkívül szellős, így nemcsak a tágas hatás garantált, de a kutyusok is könnyen közlekedhetnek.

A házban főleg a fa, a kő és az üveg dominál – az árnyalatok terén pedig maradtak a fehérnél és a földszíneknél, egy-két élénkebb árnyalatot pedig textíliákkal (például plédekkel) csempésztek az enteriőrbe.

A kertben építettek egy dómot is, ahol saját maguk termesztik meg az élelmüket.

Ha felújítanánk otthonunkat vagy épp új otthont tervezünk, nézzünk körül a Mapei kínálatában ide kattintva.

Mint látható, a legnagyobb sztárok otthona sem mindig a túlzásba vitt pompáról, fényűzésről szól. Bár természetesen mindenféle luxusszal ellátott házról van szó – ahol azért a szakmához illően elfér egy vetítőterem is –, Hilary Swank és Philip Schneider otthona rendkívül ízléses, élhető – és illeszkedik a környezetébe is.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...