3 érv, 6 zuhanytálca – fedezze fel az igényeinek leginkább megfelelőt!

A zuhanytálca hiányosságai sok kellemetlen percet tudnak szerezni tisztálkodás közben. Pedig a zuhanyzás olyan élmény, mely kikapcsol, feltölt, ellazít és frissít. Ha nem ideálisak a körülmények, és nem megfelelő a zuhanytálca, az sok bosszúságot tud okozni. Most 6 olyan Ravak zuhanytálcát ajánlunk Önnek, melyek bármelyike tökéletes kiegészítője lesz fürdőszobájának.

Vásárlói és saját tapasztalatainkra alapozva is tudjuk, hogy a mezítlábas élmény – ahogyan a talpunk a padlóval érintkezik – nagyban befolyásolja a zuhanyzás összélményét. Gondoljunk csak a strandon, uszodában lábujjhegyen álló vagy papucsban végzett zuhanyzásra. Hogy otthon ne papucsban kelljen zuhanyoznia, válasszon olyan zuhanytálcát, amely nem csak kellemes tapintású és esztétikus, hanem biztonságos és praktikus is egyben. 3 érv, 6 zuhanytálca, megannyi kellemes pillanat: fedezze fel velünk az igényeinek leginkább megfelelő szanitert!

1. Változatos kínálat – nézzük a különbségeket!

A RAVAK zuhanykabinokhoz akrilból vagy öntött márványból készült zuhanytálcák színes skáláját kínáljuk. Az akril zuhanytálcák esetében a Kaskada, Galaxy, illetve a mélyülőkés Sabina sorozatból válogathat, míg öntött márványból készült zuhanytálcát a Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat és Galaxy Pro Chrome sorozaton belül talál. Ha zuhanytálcát keres, ne csak forma és design alapján válasszon, hanem gondolja át az alapanyagok közötti különbséget is! Az alábbi rövid összefoglalás segíthet a döntésben.

Akril zuhanytálcák

Az akril, pontos nevén polimetilmetakrilát lehet extrudált vagy öntött. Ezek kémiailag megegyező anyagok, viszont a gyártási technológiának köszönhetően különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Az extrudált akril anyaghúzással készül, tehát anyagjellemzői csak szálirányban érvényesülnek. Ezzel szemben az öntött akril előre elkészített formákba öntődik, így az anyag minden irányban megtartja tulajdonságait. Az öntött akril emiatt drágább is, azonban jobb minőséget biztosít, hiszen így a kész termék a használati évek során is formatartó marad, nem hajlik meg és nem repedezik, ráadásul meleg érzetet ad. Ezért választottuk ezt a fajta akril megoldást egyes zuhanytálcáink alapjául, amelyek a következők:

  • GALAXY – Modern design, extra lapos formatervezés, antibakteriális anyagból.
  • KASKADA – Megbízható, évente több mint 100 ezret gyártunk belőle. Nagyon népszerű és kedvező árú. Jellegzetes “vízesés” mintája van.
  • Sabina zuhanytálca – Mélyülőkés mini kádként funkcionál, helytakarékos, a kisgyermekes családok nagy kedvence (az alábbi képen).Öntött márvány zuhanytálcák

Az öntött márvány ugyanolyan megbízható anyag, mint az akril. Formatartó és rendkívül ellenálló, így kitűnő választás nem csak otthoni használatra, hanem olyan gyakori használatnak kitett helyeken is mint a különböző sportlétesítmények, fürdők, kórházak vagy szállodák, szálláshelyek. A következő sorozatok közül válogathat:

  • GALAXY Pro – Elegánsan lapos, diszkrét megoldás, megbízható csúszásgátló felületkiképzéssel.
  • GALAXY Pro Chrome – Oválisra kerekített sarkok, sima és sekély tálcafenék. Illeszkedik a népszerű Chrome fürdőszoba koncepcióhoz.
  • GALAXY PRO 10° – Lapos, padlóba süllyeszthető, így akadálymentesítéshez kiváló típus, amely összhangban van a 10° koncepció designjával (az alábbi képen).2. Nagyfokú vízáteresztő képesség

A rossz vízáteresztő képesség szintén tönkreteheti a zuhany élményt, ami miatt bokáig állhat a víz a zuhanyzóban, vagy akár el is öntheti a fürdőszobát. A RAVAK zuhanytálcák alkalmasak 90 mm átmérőjű szifon bekötésére, melynek maximális vízáteresztő képessége 30 liter/perc. A Sabina mélyülőkés zuhanytálca szifonátmérője kisebb, 52 mm, de a ClickClack rendszerű szifonnal nem lehet probléma a használata.

3. Speciális igényekre szabott megoldások

Látható, hogy a RAVAK zuhanytálcák valamennyi háztartás igényét képesek kiszolgálni. A megbízható és tartós alapanyag, az univerzális, egyes modellek esetében fürdőszoba koncepcióhoz illeszkedő kialakítás és a nagy vízáteresztő képesség mellett az igazán speciális igényű vásárlók is megtalálják a számításaikat, hiszen:

Jók nagyobb méretű zuhanyzókhoz is – A zuhanytálcák közvetlenül a padlóhoz vagy lábakra erősíthetők, besüllyeszthetők, illetve kiemelhetők. Tökéletesen alkalmazkodnak például a legnagyobb általunk gyártott zuhanytálcához is, mely 90 x 120 cm méretű.

Megoldható a fürdő akadálymentesítése – Többek között a Galaxy Pro (az alábbi képen) extra lapos kialakításának (3 cm-es magasság) köszönhetően a padlóba süllyesztés után akadálymentes megoldást kínál, ráadásul ragasztható közvetlenül a burkolatra is.Minikádként is funkcionálhat – A Sabina mélyülőkés minikád kiváló megoldás a legapróbb fürdőszobákba, ahol nem fér el kád, de a család szeret fürdeni. A zuhanytálca 27 cm-es mélységével egyesíti a fürdőkád és zuhanysarok előnyeit, így a legkisebbek pancsolhatnak benne, míg Ön bármikor leülhet zuhanyzás közben. Próbálja ki Ön is!

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk! Tartson velünk a jövő héten is!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...