Köntös Mónika

Köntös Mónika

Egy stílusos otthonban üdítő érzés felébredni, a családunkkal együtt lenni, vendégeket fogadni vagy egy fárasztó nap után hazatérni. Megalapozza hangulatunkat, meghatároz minket, vagy akár mások rólunk kialakított véleményét is befolyásolja. Egy enteriőr megtervezésénél a stílusosság mellett azonban szem előtt kell tartani a műszaki és funkcionális elvárásokat is, melyek otthonunkat biztonságossá és kényelmessé varázsolják. 

Leginkább a modern, urbánus stílus áll közel hozzám, melynek mind a lazább, vagányabb, fiatalosabb, mind a feszesebb, elegáns, már­ már luxusba hajló változatát nagyon szeretem. 

Műszaki menedzserként 2002-­ben diplomáztam a Veszprémi Egyetemen, lakberendezői képesítésemet a Junior Art Centerben szereztem. Számos családi ház, lakás és nyaraló enteriőrjének kialakításán dolgoztam az elmúlt években, valamint kiállítási stand tervezésében és kivitelezésében is részt vettem a 2019-­es évi Construma Design Generációk standjának tervezőjeként. 

2019 óta a Lakberendezők Országos Szö­vetségének tagja vagyok, publikációim a Style & Home Lakberendezési Központ webes felületén jelentek meg.