Király Linda álomkonyhája mindenki számára kitűnő inspiráció

Az énekesnő imád főzni – és ezt a szenvedélyét konyhája is tükrözi.

Mindig érdekes betekintést nyerni egy híresség otthonába: sokszor ihletet kaphat az ember, és így saját otthonát is új szintre tudja emelni. Király Linda konyhája például szépségében és funkcionalitásában is példamutató.

Főzés mint meditáció

A rohanós, elfoglalt hétköznapok ellenére Linda mindig szakít időt a főzésre – mert kikapcsolódás számára. Imádja, mikor hazamegyek, bekapcsolja a zenét és próbál kreatív lenni a konyhában – idővel ez meditációvá vált számára. Persze minden nap sikerül a konyha kreatívkodás, de ha tudja, hogy sűrűbb lesz a hét eleje, akkor vasárnap előre megfőz – erre mindig odafigyel. 

Ehhez az életstílushoz azonban segítségre van szüksége – méghozzá gépi segítségre.

Lindának segít, ha előre kitalálja, mit fog enni és előre elkészíti a fogásokat – kiporciózva, előkészítve. Óriási segítséget nyújt ebben neki a kézi aprító, mert rengeteg időt spórol azzal, hogy nem kockázza a hagymát vagy a többi zöldséget. 

Most ismerkedett meg a Whirlpool W Collection sütővel és mikrohullámú “testvérével” – és egyszerűen zseniálisnak tartja a hőlégbefúvás funkciójukat. Fele annyi idő alatt készül az étel, ezzel időt is spórol, ráadásul nem kell olajban sütnie, így sokkal egészségesebbek is az ételek. 

A sok elfoglaltsága miatt nagyon hasznos, hogy egyszerre akár 4 féle ételt is süthet a sütőben anélkül, hogy az ízek és az aromák összekeverednének – ezért nagy kedvence a sütő.

De hogyan választotta meg a gépeket a konyhájába?

Linda számára a funkció a legfontosabb – a konyhai eszközöknek meg kell könnyíteniük és gyorsítaniuk a konyhai folyamatokat, és segítsenük kell a diétájában is. Kerüli a bő olajokat, és nagyon sokat számít neki, hogy ezeket nyugodtan kihagyhatja az étrendjéből.

Ha valami ropogós ételt szeretne készíteni, nagyon praktikus számára a mikróhoz tartozó Crisp tál is, amelyhez semmilyen zsiradékot sem kell használnia, mégis tökéletesre süt mindent. A szintén a mikróhoz tartozó párolóedényben pedig bármit pillanatok alatt és kevergetés nélkül megpárol.

Egy valóra vált régi álom

Lindának minden álma volt egy nagy és kényelmes konyha, ahol a család és a barátok össze tudnak gyűlni. Ezért úgy tervezte meg a lakást, hogy óriási nyitott tér legyen hatalmas konyhával, és az étkezőn keresztül minden helyiséget láthasson. Az is fontos szempont volt, hogy olyan konyhája legyen, ahol mások is szívesen töltik az idejüket – és ez maximálisan megvalósult. Amikor belép, ránéz a konyhára, és azt gondolja: 

igen, ezt akartam! 

Minimalista, de csajos

A kívánt stílus és funkcionalitás elérésében nagy szerepet játszanak a Whirlpool konyhagépek, amelyek szépségéért Linda teljesen odavan. Az egész konyha fehér-szürkés márvány, fekete a mosogató – a csodaszép, fekete, modern Whirlpool gépek így tökéletesen beleillenek ebbe a minimalista, de csajos környezetbe. 

Konyhagépek kezdőknek és haladóknak

Linda mindegyik gépet imádja – a főzőlap 6. Érzék technológiája szerinte “csodákra képes”. Elég beírni a kezelőpanelen, hogy, mit szeretne főzni és a gép a hőfoktól kezdve mindent automatikusan beállít. 

“Ez zseniális azok számára is, akik kevésbé profik, mert lehetetlen elrontani az ételt” 

– mondta.

Ha több főre főz, jól jönnek a flexibilis főzőzónák, amelyeket össze is lehet vonni a nagyobb méretű edényekhez. A sütőtől és mikrótól pedig saját bevallása szerint szinte elájult:

“Elképesztő, amit tudnak, ráadásul stílusban is tökéletesen összeillenek.” 

Mindkettő “okos” gép, vagyis egy applikáció segítségével a mobiljával is tudja irányítani őket. Így például a sütő gazdag recepttárából akár telefonján is ki tudja választani, mit készítsen vacsorára. 

Szerinte ilyen gépekkel óriási öröm a konyhában főzőcskézni, a kezdőknek és a haladóknak egyaránt. 

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...