Prepeliczay Frey Mónika

Prepeliczay Frey Mónika

Egy kalandos kanyargós út, élettapasztalatokkal teli szakaszának lezárásaként, férjem hatására érkeztem meg gyerekkori álmom megvalósulásához, amikor enteriőrtervező lettem.
Saját céget alapítva kezdtem el tervezői tevékenységem Magyarország, és második otthonom Brazília között, ahol a brazil design itthoni megismertetése céljából riportokat készítettem neves brazil dizájnerekkel, amik az Octogon magazinban publikálásra kerültek. Célom a brazil design, és életérzés megismertetése a magyar közönséggel. Mint művészeti vezető irányítom a tervezői munkákat, a nagyobb projektekben társtervezőkkel, és összehangolt kivitelező csapattal dolgozom együtt.
Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, nyitottságot, ezért sokat utazom a világban, és folyamatosan fejlesztem magam külföldi kiállítások látogatásával, hogy a legújabb trendeket, és innovatív anyagokat tudjam naprakészen alkalmazni az aktuális projektjeimben. Minden projekt egy egyedi alkotás, kihívás. A projektek alatt a megbízóval a folyamatos a konzultáció, ami tökéletesre csiszolja a végeredményt.
Büszke vagyok arra, hogy a legtöbb megrendelőm pár év elteltével újból felkér valamilyen újabb közös projekt megvalósítására, és mivel a munkám a hobbim, amit szerelemből művelek, természetesen mindig örömmel vágok bele az újabb kihívásokba.
A social média felületeken az instagramon, facebook oldalamon, és a www.freyinteriordesign.com web oldalamon lehet megtekinteni eddigi tevékenységeimet FREY INTERIOR DESIGN néven