Csábító fürdőszoba pároknak – I. rész

A gondos körültekintéssel kiválasztott szanitereknek köszönhetően otthona egyik legkellemesebb zugává varázsolhatja fürdőszobáját. Összeállításunkban bemutatunk néhány olyan páros megoldást, melyek romantikus harmóniája bármikor relaxálásra csábíthatja Önt és párját.

Rendezze be úgy fürdőszobáját, hogy a gyors zuhanyzás mellett legyen lehetősége egy gyertyafényes, romantikus hangulat kialakítására is! Az általunk bemutatott szaniterek lehetővé teszik, hogy akár egyszerre ketten is használják őket.
Sorozatunk első részében a páros élményekre alkalmas kádak és zuhanykabinok közül ajánlunk hármat-hármat Önnek.


Páros fürdőzés: romantika és kényelem

A következő kádak mérete és kialakítása ideálissá teszi őket a páros fürdőzéshez. Emellett még közös jellemzőjük a prémium minőségű alapanyagok és a kellemes design. A kád lefolyót nem véletlenül terveztük középre…. fontos szempont volt, hogy ne zavarja meg a meghitt hangulatot, hogy eldöntsék, ki üljön a kényelmesebb helyre.

A teljesség igénye nélkül íme 3 szerethető javaslatunk:

LoveStory II

Képzeljen el egy méretes (139 x 196 cm), tágas belső térrel rendelkező, aszimmetrikus kádat, amely szív alakú formájának köszönhetően soha nem tapasztalt közelséget és kényelmet nyújt párjával a közös fürdőzés során. A különleges élményt fokozzák a tiszta vonalak és az öntött akril alapanyag megbízható minősége. Tekintse meg a fenti képen!

Evolution

A domináns kád (170×97/83 vagy 180×102/87 cm) természetes vonalaiban nem talál éleket és zavaró részleteket, így garantált a páros harmónia, nyugalom és relaxáció. Az öntött akril kád karakteres vonásait felfedezheti az Evolution koncepció többi darabján is, legyen szó a mosdóról, polcos tükörről vagy fürdőszoba bútorokról. Ez fontos lehet azoknak, akik egy teljesen egységes fürdőszoba arculatot szeretnének kialakítani otthonukban.

Magnolia

Ez egy klasszikus vonásokkal rendelkező szögletes öntött akril kád (170×85,5/75 vagy 180×85,5/75 cm), melyet az egyik oldal játékos ívei tesznek mégis különlegessé. A szokatlanul nagy belső tér az ideális formatervezésnek köszönhetően a középső részen a legszélesebb, hisz ott van szükség rá. Szintén középre helyezett lefolyója és a kádfal egyforma dőlésszöge alkalmassá teszi egyszerre két fő befogadására.

Kétszemélyes zuhanykabinok

Vannak napok, amikor csak egy energizáló, gyors és környezetbarát zuhanyzásra van időnk. Ha ezt is párosan szeretik inkább, akkor ismerjék meg a következő három zuhanykabinunkat! Ezek egyrészt kellemes formatervezésűek, másrészt praktikus kialakításuk miatt elérhetők az átlagnál nagyobb vagy akár teljesen egyedi méretben is.

Brilliant

A masszív, szögletes fém elemeivel és ergonomikus fogantyújával elegáns hatást keltő zuhanykabint kifogástalan minőségű alapanyagokból készült és aprólékosan kidolgozott. Az alkatrészek a belsejében az üvegbe süllyednek, ezzel lényegesebben könnyebbé téve a tisztítását. És ami a legnagyszerűbb ebben a zuhanyzóban: tesztekkel bizonyítottan ez a típus akár 30 évet is kibír!

Walk-In

A zuhanyzók egyedülállóságát annak köszönheti, hogy bármilyen alapterülettel rendelkező fürdőszobában megállják a helyüket, hiszen az utolsó milliméterig megtervezhetők, így az Ön igényeire szabhatóak. Ha nem szeretne zuhanytálcát, akkor élvezze a beépített padlóösszefolyót vagy zuhanyfolyókát, amely láttatni engedi a kerámiaburkolatot. Használja ki a tágas teret és szerelje fel zuhanykabinját hidromasszázs panellel vagy zuhanyülőkével, esetleg esőztető zuhanyfejjel, hogy tovább fokozza a zuhanyzás élményét.

Chrome

A több mint 50 összehangolt szaniterből álló, jól bevált Chrome koncepció zuhanykabinjai is tökéletes megoldást jelentenek a párban zuhanyzóknak. Több konstrukció közül választhat, ha Ön is szereti kettesben élvezni a tisztálkodás örömeit. Két zuhanyajtó kombinációjával például négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabint hozhat létre. A zuhanyajtóhoz fix oldalfalat is párosíthat, míg a zuhanyzó alapterületét megszabhatja 80, 90, 100, 110 és akár 120 cm-ben is. A kicsöpögő víztől sem kell tartania: a befelé és kifelé is nyíló lengőajtónak köszönhetően zuhanyozás után a víz az ajtóról nem a fürdőszoba padlójára fog csöpögni. Ugye, hogy üdítőbb egy kiadós zuhanyzás, ha nem kell utána senkinek takarítania? 🙂

Ha szeretne többet megtudni termékeinkről, kövesse Facebook és Instagram oldalainkat, amelyeken nem csak inspiráló fürdőszoba ötleteket, de hasznos tippeket is megosztunk követőinkkel. Sorozatunk következő részével egy hét múlva jelentkezünk, tartson velünk akkor is!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...