5 érv a Ravak kádak mellett – most élettartam garanciával

Élettartam garancia a RAVAK kádakra Ha építkezik vagy felújítja fürdőszobáját, érdemes a következő hetekben a kád kérdésére helyezni a hangsúlyt. Ha ugyanis 2018. december 31-ig Ravak kádat vásárol, és kitölti a regisztrációs űrlapot -, rendkívüli jótállást kap a választott RAVAK kád modellre.

Ez azt jelenti, hogy a regisztrált tulajdonos élete végéig (illetve az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig/törléséig, valamint az élettartam garancia kezdetétől, azaz a fenti űrlap kitöltésétől számított 100 évig) garanciát élvez a tulajdonában álló kádra. Így soha nem kell aggódnia, hogyan szervizeltesse a szakszerűen telepített és rendeltetésszerűen használt kádat, hiszen a RAVAK szervizes csapata minden gyártásból eredő probléma esetén vállalja a javítást.

5 érv, hogy miért éri meg RAVAK kádat választania

Ha a vonzó élettartam garancia még nem győzte meg arról, hogy a RAVAK kádak mellé tegye le a voksát, akkor van az Ön számára 5 ütős érvünk, amivel biztosan meg tudjuk győzni.

1.    Szinte végtelen a választék

A kád a fürdőszoba ékköve és olyan meghatározó alapdarab, mint a zuhanykabin. Ha lehet, akkor talán még hangsúlyosabb, hiszen méretéből adódóan több helyet foglal el. Emiatt nagyon fontos, hogy a színben, formavilágban, stílusban leginkább illeszkedő kádat találjuk meg, ami összhangban áll majd a fürdőszoba többi elemével. Ezért minél nagyobb a választék, annál jobb döntést tudunk hozni. A Ravak-nál megtalálhatjuk az ideális szanitert, legyen szó vagány, szabadon álló kádakról, a hagyományos formavilágot praktikus újításokkal kiegészítő szögletes kádakról, változatos méretben elérhető, optimális térkihasználású sarokkádakról vagy különleges és modern aszimmetrikus kádakról.

2.    Design a legjobbaktól

“A dizájn identitást teremt. Az identitás imázst. Az imázs pedig sikert.” – vallja Achim Storz, a Design Storz Studio alapítója, aki a Magnolia kád tervezése mellett számos más Ravak szaniter designjáért felel tervezőcsapatával. Egyedi formavilága és az alapos kivitelezés jellegzetes megoldásokat eredményezett. Ez maga a stílus, amellyel Krystof Nosal és a Nosal Design Studio csapata is büszkélkedhet. A kiváló cseh cég főként a termékdizájnra összpontosít, alapvető szabálya az egyszerű kivitelezés, amely egyedi ötletből születik. Ilyen a Rosa, a Chrome, a 10°, a Classic és az Evolution koncepció is. Nem véletlen, hogy a RAVAK termékei rendszeresen részt vesznek különböző rangos versenyeken: jelölték már őket a Czech Grand Design díjra, továbbá az EDIDA, Top Design és a Red Dot díjakat is elnyerte az elmúlt évek során.


3.    Megbízható, minőségi alapanyagok

Az izgalmas és ízléses forma fontos, de nem ér semmit, ha nem kifogástalan minőségen alapszanak. A Ravak szaniterekkel extra hosszú távra tervezhetünk, hiszen a legjobb alapanyagokat használták a megalkotásukhoz. Ezt tükrözi a szaniterekre vonatkozó jótállási idő is. A RAVAK sosem spórol az anyagokon: a legjobb minőségű Lucite akrilt használja, valamint a kád falának teljes felületén optimális vastagságot biztosít a pontmelegítéses technológiának köszönhetően, míg a vákuumformázott kádtestet üvegszállal dúsított műgyantával erősíti meg. Ha szeretne többet megtudni az öntött akril előnyeiről, erre a linkre kattintva megteheti.


4.    Komplex koncepciók

Mindig is meghatározó cél volt, hogy olyan fürdőszoba koncepciókat hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik a szaniterek variálását, de azok számára is megoldást kínálnak, akik hajszálpontosan összeillő elemeket képzelnek el a fürdőszobába. A Ravak koncepciókat így a sokoldalúság jellemzi, valamint a szaniterek tekintetében a méretgazdagság, hiszen alapvetés, hogy a kis és nagy fürdőszobák tulajdonosai is jól érezzék magukat a helyiségben.

5.    A tervezés szabadsága

Jó helyen jár, ha nem csak kádat vásárolna, hanem az álom fürdőszobáját szeretné megvalósítani. A Ravak számára ugyanis nagyon fontos, hogy az egyedi igényekkel érkezők is megoldásra találjanak. Ha szeretné a fürdőszobáját saját kezűleg megtervezni, a fürdőszoba tervező letöltésével, majd a méretarányos szanitersablonok felhasználásával szabadjára engedheti a fantáziáját. Itt egy kis segítség a kezdeti lépésekhez.

Ha szeretne képben lenni az aktuális fürdőszoba trendekkel és nyitott az inspirációra, kövesse a Facebook oldalunkon és az Instagramon. Tartson velünk a jövő héten is!

Ha fürdőszoba, akkor RAVAK!

2021. március 18.

Tavaszi megújulás – Így frissítsd fel otthonodat!

A tavasz maga az újjászületés, a frissességről, megújulásról, a napfényről, a feltámadásról szól. Bár az idei év eddig rendhagyó, ez nem jelenti azt, hogy ne rázhatnánk fel, és...

2021. március 11.

Ilyen a tökéletes vidéki otthon!

2020-ban negyedik alkalommal rendezték meg a Style & Draw enteriőrtervező pályázatot, amely során egy kisszékelyi otthon belső terének kialakításáról kellett terveket készíteniük...

2021. február 16.

Rengeteg pénzedbe kerülhet, ha erre nem figyelsz oda!

Az ideális otthon rengeteg elemből áll össze. Akadnak köztük kisebbek is (mint például a megfelelő dísztárgyak kiválasztása), amelyen nélkül még működik az otthon – azonban ha az...