5 érv a Ravak kádak mellett – most élettartam garanciával

Élettartam garancia a RAVAK kádakra Ha építkezik vagy felújítja fürdőszobáját, érdemes a következő hetekben a kád kérdésére helyezni a hangsúlyt. Ha ugyanis 2018. december 31-ig Ravak kádat vásárol, és kitölti a regisztrációs űrlapot -, rendkívüli jótállást kap a választott RAVAK kád modellre.

Ez azt jelenti, hogy a regisztrált tulajdonos élete végéig (illetve az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig/törléséig, valamint az élettartam garancia kezdetétől, azaz a fenti űrlap kitöltésétől számított 100 évig) garanciát élvez a tulajdonában álló kádra. Így soha nem kell aggódnia, hogyan szervizeltesse a szakszerűen telepített és rendeltetésszerűen használt kádat, hiszen a RAVAK szervizes csapata minden gyártásból eredő probléma esetén vállalja a javítást.

5 érv, hogy miért éri meg RAVAK kádat választania

Ha a vonzó élettartam garancia még nem győzte meg arról, hogy a RAVAK kádak mellé tegye le a voksát, akkor van az Ön számára 5 ütős érvünk, amivel biztosan meg tudjuk győzni.

1.    Szinte végtelen a választék

A kád a fürdőszoba ékköve és olyan meghatározó alapdarab, mint a zuhanykabin. Ha lehet, akkor talán még hangsúlyosabb, hiszen méretéből adódóan több helyet foglal el. Emiatt nagyon fontos, hogy a színben, formavilágban, stílusban leginkább illeszkedő kádat találjuk meg, ami összhangban áll majd a fürdőszoba többi elemével. Ezért minél nagyobb a választék, annál jobb döntést tudunk hozni. A Ravak-nál megtalálhatjuk az ideális szanitert, legyen szó vagány, szabadon álló kádakról, a hagyományos formavilágot praktikus újításokkal kiegészítő szögletes kádakról, változatos méretben elérhető, optimális térkihasználású sarokkádakról vagy különleges és modern aszimmetrikus kádakról.

2.    Design a legjobbaktól

"A dizájn identitást teremt. Az identitás imázst. Az imázs pedig sikert." - vallja Achim Storz, a Design Storz Studio alapítója, aki a Magnolia kád tervezése mellett számos más Ravak szaniter designjáért felel tervezőcsapatával. Egyedi formavilága és az alapos kivitelezés jellegzetes megoldásokat eredményezett. Ez maga a stílus, amellyel Krystof Nosal és a Nosal Design Studio csapata is büszkélkedhet. A kiváló cseh cég főként a termékdizájnra összpontosít, alapvető szabálya az egyszerű kivitelezés, amely egyedi ötletből születik. Ilyen a Rosa, a Chrome, a 10°, a Classic és az Evolution koncepció is. Nem véletlen, hogy a RAVAK termékei rendszeresen részt vesznek különböző rangos versenyeken: jelölték már őket a Czech Grand Design díjra, továbbá az EDIDA, Top Design és a Red Dot díjakat is elnyerte az elmúlt évek során.


3.    Megbízható, minőségi alapanyagok

Az izgalmas és ízléses forma fontos, de nem ér semmit, ha nem kifogástalan minőségen alapszanak. A Ravak szaniterekkel extra hosszú távra tervezhetünk, hiszen a legjobb alapanyagokat használták a megalkotásukhoz. Ezt tükrözi a szaniterekre vonatkozó jótállási idő is. A RAVAK sosem spórol az anyagokon: a legjobb minőségű Lucite akrilt használja, valamint a kád falának teljes felületén optimális vastagságot biztosít a pontmelegítéses technológiának köszönhetően, míg a vákuumformázott kádtestet üvegszállal dúsított műgyantával erősíti meg. Ha szeretne többet megtudni az öntött akril előnyeiről, erre a linkre kattintva megteheti.


4.    Komplex koncepciók

Mindig is meghatározó cél volt, hogy olyan fürdőszoba koncepciókat hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik a szaniterek variálását, de azok számára is megoldást kínálnak, akik hajszálpontosan összeillő elemeket képzelnek el a fürdőszobába. A Ravak koncepciókat így a sokoldalúság jellemzi, valamint a szaniterek tekintetében a méretgazdagság, hiszen alapvetés, hogy a kis és nagy fürdőszobák tulajdonosai is jól érezzék magukat a helyiségben.

5.    A tervezés szabadsága

Jó helyen jár, ha nem csak kádat vásárolna, hanem az álom fürdőszobáját szeretné megvalósítani. A Ravak számára ugyanis nagyon fontos, hogy az egyedi igényekkel érkezők is megoldásra találjanak. Ha szeretné a fürdőszobáját saját kezűleg megtervezni, a fürdőszoba tervező letöltésével, majd a méretarányos szanitersablonok felhasználásával szabadjára engedheti a fantáziáját. Itt egy kis segítség a kezdeti lépésekhez.

Ha szeretne képben lenni az aktuális fürdőszoba trendekkel és nyitott az inspirációra, kövesse a Facebook oldalunkon és az Instagramon. Tartson velünk a jövő héten is!

Ha fürdőszoba, akkor RAVAK!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. december 06.

Kortárs, egyedi kandalló dizájnt szeretne? 

Legyen eredeti, válasszon high-tech minőségű járólapot, kerámia parkettát! Az épített, egyedileg megtervezett kandalló sok családiház tulajdonos álma, azonban sokan nehezen tudják...

2019. december 03.

Térmódosító trükkök padlóburkolattal?

Abszolút! Ahogy a falak színével, a burkolat lerakási irányával, mintázatával különböző hatásokat tudunk elérni a térben – épp így „varázsolhatunk” a padló burkolattal is. 

2019. november 30.

Kád is kabin is!

Sokan nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy zuhanykabint vásároljanak és ezáltal mondjanak le a fürdés élményéről. Ez a kettő ugyanis sokszor nem fér meg egymás mellett. Azonban...