3 laminált padló, melyet akár fürdőszobába is burkolhatsz

Tudom, tudom a fürdőszobába nem szoktak laminált padlót burkolni… De Te olyan szeretnél lenni, mint mindenki más? Csak nem?! Segítünk kitűnni a tömegből, fürdőszobád tervezésekor is legyél egyedi, alkoss valami egyedülállót. Nézd meg csapatunk mind három kedvencét.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

1. Érezd magad otthon a fürdőszobádban

A fahatású laminált padlóknak van egy különleges tulajdonságuk, hogyha fürdőszobába burkolod őket – kissé szoba jellegűvé változtatják a teret. Hogyha fürdőszobánkba fahatású laminált padlót választunk egy meleg, barátságos teret kaphatunk végeredményül. A különböző cégek és gyártók kínálatában egyre több ilyen vízálló laminált padló található, így a színek kiválasztásánál sem lehet probléma.

A helyezési listánk első helyén ez az Aqua-Step laminált padló áll. Miért választottuk ezt? Mert egy hosszú nap után minden kollégánk szívesen relaxálna egy szoba jellegű, otthonos hangulatú fürdőszobában, a válaszott szín pedig egyaránt bejött csaptunk férfi és női tagjainak is!2. A méret a lényeg?!

A kis lakás tulajdonosok, véget nem érő harcot folytatnak, hogy optikailag nagyobbnak tudathassák be otthonukat. Neked is van ilyen ismerősöd? Kérlek mondd el Neki amit most olvasol! Minden ilyen otthon tulajdonosnak azt ajánljuk, hogy otthona egybenyíló tereit burkolja egyazon burkolattal – így máris megnyertük az első csatát, ugyanis otthonunk ezáltal optikailag tágasabbnak fog tűnni. A köztudatba egyre inkább betörő vízálló laminált padlók abszolút megfelelnek erre a célra, burkolhatjuk konyhánkat, fürdőszobánkat és otthonunk összes helyiségét.A kedvencek második fokát, Nálunk az Egger vízálló laminált padlók érték el. Valószínű, hogy csapatunk kis lakásos tagjai voltak a húzóerők, de szerintem a kedvező ár is közre játszott. A szín választásnál, a kis lakások élettelteli, fiatalos hangulatára gondoltunk.

3. Nagy terek, nagy lehetőségek

Okosabb lettem – megtudtam, hogy vízálló valódi fa parketták is megtalálhatóak a Magyarországon is fellelhető széles kínálatban. Tehát, ha jó nagy fürdőszobád van és szeretnéd egy nívós helyiséggé alakítani otthonod ezen “szegletét” is, akkor választhatod a kategória nagyjait, a vízálló valódi fa parkettákat. A luxus garantált.. Ugyan Nálunk, csak a kedvencek harmadik helyére állt a Haro vízálló faparketta, de nehogy azt hidd, hogy azért, mert csapatunk nem szereti a luxust, csupán a fiúknak elárultam, hogy a lány nem jár a parkettákhoz – így egyből leszavazták. Ez a Mi kedvencek listánk, mely valljuk be őszintén a végére humorosra sikeredett, én azt ajánlom állíts fel magadnak Te is egy ilyen “kis” listát, ehhez bővebb információt itt találhatsz, a konkrét beszerezési helyek listáját pedig ide kattintva nézheted meg.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...