Így lesz a tiéd a legstílusosabb fürdőszoba!

A fürdőszoba sokféle lehet. Monokróm vagy színes, vérpezsdítően vidám vagy kellemesen megnyugtató, visszafogott vagy harsány – csupán ízlésünk határozza meg a berendezést. A lényeg, hogy az alapok stimmeljenek és figyeljünk a részletekre… Mert csupán így lehet igazán stílusos és időtálló fürdőszobánk.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Ha jól eltaláljuk a részleteket, az egész helyiség összeáll – és a kész enteriőr nemcsak kényelmes lesz, de a fürdőbe belépve fantasztikus vizuális élményt is kaphatunk.

Most a Radawaynél 15% kedvezménnyel szerezhetünk be minden Black terméket, a FURO Termékcsaládot, a Walk-In pengefalakat, a kőhatású műmárvány Kios és Teos zuhanytálcákat IDE vagy a képre kattintva.

Az egyik ilyen fontos részlet a zuhanytálca. Ez akár az egész szoba hangulatát is meghatározhatja.

Lényeges ezért, hogy egyedi, stílusos darabot válasszunk – olyat, ami felér egy műalkotással. 

Ami olyan, mint egy csodálatos márványszobor… Csak épp nem márványból készül.

Mert az igazi márvány nem jó a fürdőszobába. Nagyon nem.

Az elegáns, éteri anyagból fantasztikus szobrokat készíthetünk – de padlóra, zuhanytálcának teljesen alkalmatlan.

Miért?

Nyűgös, könnyen karcolódik. Egy elég puha kőről van szó – elejtjük a tusfürdőt, és máris megjelenik a csúf karc. És hát ki akar folyton karcokat csiszolni a zuhany előtt térdelve?

Foltosodik is. A márvány szerkezete, kémiája miatt magába szívja a savas anyagokat – eredmény: ronda foltok jelennek meg a talpunk alatt.

Drága. Nemcsak maga a beszerzése, hanem a márványt folyamatosan gondozni, felületkezelni kell.

Ráadásul nagyon hideg. Olyan, mintha egy jégtömbön állnánk zuhanyzás közben. Nem a legjobb zuhanyzási élmény.

Ezért jó választás a műmárvány.

Ha rálépünk, kellemesen meleg, szobahőmérsékletű felület simogatja talpunkat.

Könnyen tisztíthatjuk, vegyszerálló.

Nem kell ápolgatni, masszív és nagyon tartós.

Padlósíkba is építhető

Könnyen formára vág(at)hatjuk, hogy tökéletesen passzoljon fürdőszobánkba.

Ráadásul nem drága – a két fantasztikus zuhanytálca-modellt remek áron szerezhetjük be a Radaway kínálatából!

Az egyik zuhanytálca család a Teos – ami minden fürdőbe tökéletes.

Egy gyönyörű, formára vágható tálcáról van szó, amely négy színben is elérhető.

A klasszikus fehér mindig jó választás.

cemento tökéletesen illik az indusztriális és a rusztikus fürdőkbe, a fa- vagy fahatású burkolatokhoz.

Az antracit (sötétszürke) letisztult, kicsit merész, de nem túl kihívó – elegáns.

fekete bevállalós választás – de mindenképp megéri kipróbálni. Elképesztően ütős zuhanyzónk lehet, ha ezt választjuk.

Akármelyik szín mellett is tesszük le voksunkat, ugyanazt a kőhatású, matt, csúszsásgátló és kemény felületet kapjuk, amely nemcsak mutatós, de tartós is, és kényelmes, biztonságos élményt nyújt minden egyes zuhanyzásnál.

Több modell közül is választhatunk, zuhanykabinunk formája, elhelyezkedése alapján.

A Teosnál lefolyó sem csúfítja az összképet, és még csak véletlenül sem lépünk rá, mert elrejtették. (De a fedőt bármikor leszedhetjük a tisztításhoz.)

Ha most kihasználjuk a 2021. július 31-ig elérhető 15%-os kedvezményt, ajándékba kapunk mellé egy hozzá passzoló alacsony beépítési magasságú szifont is, amely a 42 literes vízáteresztő képességének köszönhetően kitűnő zuhanyzási élményt kínál.

Ha pedig a minimalizmus a mindenünk, a sík Kios zuhanytálcákkal biztosan nem lőhetünk mellé.

A kevesebb több, ahogy a zseniális építész-tervező Ludwig Mies van der Rohe mondta, és a Kios tervezésénél, kialakításánál a holland mester szavait követték: a tálca nemcsak a megszokott kávát nélkülözi, de a zuhanytálcákra egyébként jellemző süllyesztett zuhanyteret is. 

Így kapjuk meg a tökéletesen sík – a lefolyó felé enyhén lejtő – műmárvány tálcalapot, a tökéletes minimalista stílus jegyében.

Itt is 4 szín közül választhatunk:

A ragyogó fehér mindig megbízható választás.

De a szürke is remekül mutat, főleg a skandináv stílusú enteriőrökben.

bézs a kétezres évek után ismét népszerű, és a Kios változata melegséget visz minden térbe.

fekete pedig az új fekete. Egy minimalista véletlenül sem lőhet mellé vele.

Itt is kőhatású, csúszásgátló, kellemesen meleg, biztonságos és kényelmes felületet kapunk – amelyet építhetünk közvetlenül a padlóra vagy be is süllyeszthetünk.

Találunk modelleket a klasszikus és walk-in zuhanyokhoz is.

A 15%-os kedvezmény mellé itt is kapunk egy ajándék szifont: a KS90 42 litert elnyel, könnyen tisztítható, és a képeken látható rozsdamentes, kényelmesen járható díszráccsal érkezik. Szuper választás. 

Ha új szintre emelnénk a fürdőszobánkat, egy kis extra stílusra, művészi részletekre vágyunk, a Radaway műmárvány zuhanytálcáival feltehetjük a pontot az i-re.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...