2024.10.30 TECE, PÁLMAHÁZ, TRILAK, PALATINUS

Üdvözlünk az OTTHONNEKED AKADÉMIA képzés-sorozatán, ahol tervezőként első kézből értesülhetsz a legfrissebb nemzetközi trendekről és gyártói információkról. Ha szakmai fejlődésre vágysz és magabiztos döntéseket szeretnél hozni a munkádban, ez a program neked szól.

Célunk, hogy támogassunk a tervezői munkádban, és a legfontosabb tudnivalókat hiteles forrásokból, közvetlenül a gyártóktól szerezhesd meg. Kérdéseidet az előadóknak közvetlenül felteheted, hogy még személyre szabottabb válaszokat kapj.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy új inspirációkat és szakmai tudást gyűjts az iparág legjobbjaival közvetlenül!

2024.10.30-i képzés előadói és témák:

  9:30 –  9:50 Vendégfogadás – Köszönjük a pontos érkezést!

9:50 –  10:00 OTTHONNEKED köszöntő​

10:00 – 10:40 TECE: TECE Funkcionalitás és dizájn a fürdőszobában

  • Close To You – Családi vállalkozásként hiszünk abban, hogy a partnerség elengedhetetlen a sikerhez. A piachoz, az emberekhez és a technológiához való közelségünk által megértjük ügyfeleink világát és igényeit, ezt szeretnénk átadni szakmai előadásunkon
  • Dizájn és alkotás – A fürdőszobákkal szemben támasztott funkcionális és esztétikai igények folyamatosan nőnek. Ezért a tervezés szabadsága fontosabb, mint valaha – bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekben a TECE egyedülálló és praktikus
  • Referenciák bemutatása – A TECE megoldásokat világszerte alkalmazzák lakóingatlanokban, hotelekben, középületekben, magánházakban
  • Innováció – Az innovatív termékeket az alkalmazottaink tudása és a piac mélyreható ismerete alapján fejlesztjük tovább

Előadó: Mark Milan Milyacski

10:40 – 11:00  szünet, kötetlen beszélgetés, kávé szünet

11:00 – 11:40 PÁLMAHÁZ KERTÉSZET: Zöldfal kivitelezés a gyakorlatban – Vertikális kert az otthonban vagy az irodában

  • Vertikális zöldítés a gyakorlatban
  • Mohafalak
  • Zuzmófalak
  • Vertikális kert fűszernövények, mikrozöldségek, és dísznövények számára
  • Bemutatjuk az új és innovatív automatizált zöldfalak tervezési folyamatát és a kivitelezés lépéseit
  • Zöldfalak fenntartása a gyakorlatban.
  • Költségvetési segédlet zöldfalak tervezéséhez.

Előadó: Mihalik Zoltán

11:40 – 12:00  szünet, kötetlen beszélgetés, falatok

12:00 – 12:40 TRILAK: Színezd újra!

  • A Héra kész színekre kevert matt beltéri festékcsalád új néven mutatkozik be. A Héra My Color új névvel és 15 új színnel bővült a hazai és nemzetközi trendek alapján.
  • Folytatjuk a harcot a penészes falakkal a Héra Bacteria speciális hatóanyagú festékkel. A baktériumokkal természetes hatóanyag veszi fel a kesztyűt a környezetre és egészségre veszélytelenül.
  • A páraáteresztő „lélegző” természetes alapanyagokból készült bevonataink sokoldalú felhasználásra adunk megoldást és a festékek kiadósságának növelésére adunk ötleteket, tippeket a megfelelő szerszámok párosításával.

Előadó: Horváth József

12:40 – 13:00  szünet, kötetlen beszélgetés, frissítők

13:00 – 13:40 PALATINUS: Melegburkolatok Világa: Innovatív Megoldások a Fa Parketta, Laminált Padló és Vinyl Padlók Területén

  • “Várunk a “”Melegburkolatok Világa”” című előadásunkon, ahol mélyreható betekintést nyújtunk a természetes fa parketták, laminált padlók és vinyl padlók sokszínű világában.
  • Ebben az előadásban felfedezzük a legújabb trendeket, bemutatjuk a különböző burkolattípusok előnyeit és technikai tulajdonságait, valamint megosztunk gyakorlati tippeket és szakmai tanácsokat, amelyek segítenek a legmegfelelőbb burkolat kiválasztásában és telepítésében.
  • Akár új ötleteket keresel, akár technikai problémákra keresel megoldást, előadásunk során minden szükséges információt megkapsz ahhoz, hogy munkádat magasabb szintre emeld.

Előadó: Pelyák Norbert

13:40 – 14:00 Zárás

Az előadásokon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött!
A jelentkezésről visszaigazoló és megerősítő levelet küldünk, melyben lehetőség van előzetesen is kérdéseket megfogalmazni az előadók felé!

Időtartam: 9:00 – 14:00
Helyszín: 1095 Budapest, Soroksári út 86. – Palatinus Fürdőszobaszalon – konferenciaterem
Résztvevő limit: maximum 30 fő
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • 54, 55, 224-es busszal leszállás az Földváry utca megállónál

Megközelíthetőség autóval:

Parkolási lehetőség: Parkolás a Palatinus Fürdőszoba bemutatóterem előtti parkolóban

Tudtad?

Folyamatos felmérések biztosítják, az egy helyen, széles választékkal, megbízható kínálatból felkínált, szakértő kiszolgálással párosult termék ajánlat lényegesen előnyösebb ügyfeleinknek.