Álljuk álomjakuzzid áramfogyasztását egy évig!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – a cég annyira bízik a medencéiben, hogy az első év várható energiafogyasztását megkapjuk ajándékba, ha prémium masszázsmedencéik közül választunk a kültéri kikapcsolódásról szóló SpaTrend Expón.

A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló stresszoldó, és testi-lelki egészségünkre is kiváló hatással van – azonban akadnak, akik félnek a jakuzzivásárlástól (különösen most, a magasabb energiaköltségek korában), mivel úgy gondolják, túl sok áramot vesznek igénybe, így az egekbe rúgnak a villanyszámlák. 

Azonban a SpaTrend Expón széles választékban elérhető, különféle méretű és jetkiosztású, kiváló hőszigetelésű, prémium masszázsmedencékben egy dolog közös: mindegyik energiahatékonyan működik, így elenyésző áramszámlát generálnak. A SpaTrend erre garanciát vállal: 

az első év várható energiafogyasztását megkapjuk ajándékba, ha a kínálatukból választunk masszázsmedencét!

Ha mindennap használjuk jakuzzinkat, akkor is megfizethető marad a wellnessélmény – ráadásul pontosan kiszámíthatjuk és követhetjük a fenntartás költségeit, így elmaradnak a kellemetlen meglepetések. Nap mint nap élvezhetjük a kényeztető hidromasszázst: a meleg vízsugarak ellazítják izmainkat, oldják a feszültséget, és pozitív élettani hatásokkal bírnak – élvezzük őket egyedül vagy szeretteinkkel!

Ráadásul minden medence egyben dizájnműremek is: a puha falú Softub, a kőhatású FreeFlow, a BMW tervezői által megalkotott HotSpring és a Caldera Spas masszázsmedencék a mindennapok részévé teszik a stílusos, egészséges pihenést.

10 nap a kültéri kényelem jegyében

Ha régóta vonz minket a wellness világa, és szeretnénk egészségesebb, boldogabb, stresszmentesebb életet élni, látogassunk el a 10 napos SpaTrend Expóra – amely három helyszínen vár minket augusztus 26-tól. ÜrömönTörökbálinton (MaxCity) és Nyíregyházánis megismerhetjük a fantasztikus kínálatot. 

Mindegyik helyszín különleges kedvezményekkel, érdekes programokkal és meglepetésekkel vár minket – és ne feledjük: ha megvesszük álmaink jakuzziját, a kedvezményeken felül megkapjuk az első év várható energiafogyasztását is.

Legyünk részesei a wellnessélménynek IDE KATTINTVA!

IDE KATTINTVA pedig speciális ajándékot kapunk a SpaTrendtől!

2022. augusztus 23.

Álljuk álomjakuzzid áramfogyasztását egy évig!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – a cég annyira bízik a medencéiben, hogy az első év várható energiafogyasztását megkapjuk ajándékba, ha prémium...

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...